Valmis ja kehystetty:

Työ ei ole ns. vakiokokoinen mitä kehyksiin tulee eikä Tiimarin tms. edullisen kaupan valikoimissa sellaisia ole. Löysin sopivan koon INTER-ART´ista, Freda 39, jossa myös sain ystävällistä ja asiantuntevaa tukea ongelmassani valitsenko hopean- vai kullanvärisen kehyksen. Kultaa teki mieli, mutta päätös oli hopea, joka on ehdottomasti paras vaihtoehto huoneessani.
Kun tuon ison työn olin saanut valmiiksi, piti saada pienempi. Se onkin pieni mutta hidas ja sitä varten piti hankkia kunnon suurennuslasikin. Apuna on myös pieni negatiivien katselussa käytettävä suurennuslasi, joka on kätevän kokoinen kuljettaa mukana. Neuleet ovat syrjäyttäneet työn nyt talven aikana ja jatkan sitä sitten kesällä. Jospa sen joskus saisi valmiiksi ja kauniisiin kehyksiin kuten pakkauksen kuvassa.
Se esittää toista niistä söpöistä Raffaellon freskon "kiiltokuvaenkeleistä". Se toinen enkeli on kuvassa mukana pienenä pyöreänä posliiniriipuksena, joka oli ihan pakko ostaa kun olin sitä aikani Altay´n koruliikkeen ikkunassa ohikulkiessa ihaillut.


Syksyllä 2004 Wanhan Sataman kädentaitomessuilta ostin kauniin Vanamo-liina työn. Sitä piti heti kokeeksi ommella muutama lehti. Ehkä se onkin ensin vuorossa ja sitten vasta enkeli?

Kuvassa näkyy myös pari pientä ruusuaiheista ristipistotyötä. Ne oli ihan pakko ostaa syksyn Hulluilta Päiviltä kun halvalla taas jotain sai. Ehkä ne tulee joskus muun tekemisen puutteessa tehtyä.


Ja tämä on ollut kesken jo vuosikausia. On tainnut vain unohtua tuonne aarrearkun pohjalle. Kaksi näitä musta- valkoisia rokokookuvia olen saanut valmiiksi ja antanut ne Villen kummitädille Lissulle (kasvokuva ja naisfiguuri). Tämän ongelma on se, että ompelen sitä painetun kuvan takapuolelta ja kuvaa on vaikea seurata. Tämä mies kun piti saada katsomaan tähän suuntaan, jotta se olisi vastakkain naiskuvan kanssa.


KS
(27.3.05)
(korjattu 1.4.05)