On tainnut tuo otsikko olla useamminkin mutta en nyt muutakaan keksinyt. Yritin laittaa kuvia siihen sotkuiseen kirjoitukseen, jonka "tabletilla" kirjoitin, mutta ei ne kuvat siinä pysyneet mukana. Tässä sitt viikon kuvasaalis.

Taisi olla maanantai, ehkä tiistai, kun sain ylläripostia Terhiltä. Ihanat just mun väriset ja tyyliset, siis yksinkertaisen kauniit, helmet ja rannekorun. Ne onkin tehty mulle, kun tarkkana naisena Terhi on huomannut tuollaisen olevan lempiväriäni. Tietämättäni olinkin kommentoinut juuri tätä korusettiä "välimerellisen väriseksi".  Kiitos vielä tätäkin kautta, Terhi.  Molemmat iloittiin tästä paketista, antajana ja saajana. Vaan nyt on toiset tunnelmat:(

 

Tiistaina Citymakkaratalosta otin nämä kuvat, ylös, keskelle ja alas:

 

 

Tänään - sunnuntaina - yritin leipoa. Ville menee kavereille vapuksi ja ajattelin, että suolapalatuliainen voisi olla kiva ylläri. Mätitahna hyrriä tein: toinen pellillinen paloi sillä aikaa kun pidin kättäni kylmässä vedessä = onnistuin saamaan kädelle kiehuvaa vettä riisikattilasta. Toinen pellillinen taitaa olla liian vähän paistunut.

Pötkylöissä on sisällä riisi-muna-sipuli-suppilovahvero-täyte, toisessa päällä unikon- ja toisessa sesaminsiemeniä.

 

Syksyllä ostin uuden fillarin tarjouksesta, muistaakseni 198,-, vaan en ole tainnut sitä esitellä. Solifer ja malli on silleen matala ettei jalkaa tarvitse kovin nostaa kun jo pääsee kyytiin, siis mummomalli;) Espanjasta ostin siihen kissatarran, kuva paljastaa siihen jääneen ilmakuplan, *menen poistamaan sen*. Tänään olisin mennyt fillarilla kauppaan, mutta en onnistunut samaan ilmaa takarenkaaseen, mutta sain sen pumpattua tyhjäksi!! Mä en tajua näitä nykyajan pumppuja, miten se tolleen teki?

 

Tilattu ryijy edistyy suunnitellussa aikataulussa. Tässä on sama vaakuna kuin aiemmin tekemässäni mutta ei näistä suinkaan samanlaiset tule, yksilöitä kumpikin.

KS