K29.10.10_04.jpg

 

Eilen, perjantaina, kävin Helsingin kirjamessuilla. Siellä vierähtikin reilu viisi tuntia! Hyväkin sai taas pikkusen kierrätystä: olin saanut messuille kaksi lippua, joista toisen annoin sisäänmennessäni lippujonossa seisoneelle vanhemmalle naishenkilölle. Hän oli tietysti äimänkäkenä mutta otti lipun kiitollisena vastaan.

Ruokamessupuolelta ostin Ferrari Pate di olive -oliivipateeta ja Chovi Alliolia sekä Petris praliineja, parissa lajikkeessa on suolaa! En ole vielä raaskinut maistaa mutta ihan varmasti on hyvää. Myös yhden teepaketin ostin, sitä ei saa kaupasta, mutta en esittele sitä koska se on lahjaksi tarkoitettu. Musiikkipuolella en ehtinyt käymään.

Helsingin kaupungin museokaupan tuote: Joulunodotusta Hakasalmen huvilassa 1880-luvun alkupuolella, joulukalenteri itselleni. Kalenterissa on henkilöitä Aurora Karamzinista palveluskuntaan. Kalenteriluukkujen tapahtumista kerrotaan kivasti, monenlaisia jouluvalmisteluita tehdään.

K29.10.10_01.jpg

Petris praliinit

K29.10.10_02.jpg

 

Ostin! kirjan! Yleensä en osta kirjoja, käytän kirjastoa. Tämän esittelypöydällä oli luettavana muutama runo tästä kirjasta. Ne olivat hyviä ja yksi kolahti niin, että sai minut hymyilemään ja naurahtamaan. Siinä hetkessä tein ostopäätökseni. Juttelin kirjailijan kanssa antoisan hetkisen. Pikkusen olen kurkkinut tekstiä, se on just niin , niin . . . .  jees. Nyt tekisi mieli ahmia kerralla koko kirja, mutta täytyy malttaa lukea runot vähitellen, ettei tule ähkyä ja on jotain kivaa mitä odottaa.

Arja-Liisa Landén: Paratiisi sydämessäni

K29.10.10_03.jpg

 

KS