Lahdentakaista Karnaluksia on tullut hehkutettua täällä blogissa ja sähköpostilla antamissani Tallinnan lankakauppaopastuksissa niin paljon, että on ehkä paikallaan mainita myös ihan
kotimainen lankahamsterin aarreaitta: Tapion kauppa Päntäneellä.

Kauppa on suuri ja sinne mahtuu melkeinpä kaikki mitä neuloja tai muu käsityöihminen tarvitsee. Heillä on myös verkkokauppa. Jotkut hinnat ovat oikein edullisia, toiset edullisia ja jotkut ovat samat kuin missä tahansa.

Jos esim. tarvitsee jotakin jo lopetettua lankaa, kannattaa kysyä Tapiolta. Usein on sieltä apu löytynyt.

Neulomon väki kävi Päntäneellä retkellä pari kevättä sitten, lisää kertoo Seijap blogissaan. Bussinkuljettaja oli antanut osoitteen navigaattorilleen. Siinä kävikin niin, että laite opasti lyhintä tietä, joka ei ollutkaan ihan sopiva valinta suuren bussin mentäväksi. Takaisin vähän suuremmalle tielle ja kauppa löytyi. Kuulemma paljon oli lankaa kotimatkalla.

Nyt siellä kävi Neuleystävä Mari sisarensa kansa ja sain muutaman hyvän kuvan kaupasta.Lankaa on niin paljon, että oudompaa ihan huippaa. Onko näin paljon lankoja olemassa? = vertaa ns. marketin lankahylly. Kaupan sivulla sanotaan, että keriä on 40.000!

1863091.jpg

Mari kirjoitti kuvien saatteessa: "Lehtihylly oli uusittu sitten viime näkemän, ja koska se oli minusta vaikuttava, kuvasin sen. Kuvassa näkymää ihmettelee ÄLLISTYNYT pikkusiskoni."

1863092.jpg