Laitanpa pitkästä aikaa hieman ostoksia näytille.

Viime lauantaina olin Itäkeskusksen I.H.A.N.A -neuletapaamisessa. Olikin ihan mukava nähdä aivan uusia neulojia, olihan mukana kyllä muutama entuudestaankin tuttu.

Siellä oli eräällä neulojalla Tiimarin edullisia värillisiä klemmareita silmukkamerkkeinä ja kun satuin kulkemaan Tiimarin ohi niin ostinpa minäkin klemmareita. Lisäksi vielä kullanvärisiä sydämiä pikkupussillisen. Nekin ovat aivan käteviä merkkejä.

Klemmarit ovatkin jo osoittautuneet käytössä käteviksi. Vihreillä merkkaan oikean reunan ja tietysti punaisella vasemman = nerokasta :))
Kuvassa on myös yksi klemmarinmallinen, joka on siis ihan oikea neulemerkki.

901341.jpg


Tänään ostin Filati Hand knitting -lehden. Oi voi kuinka kauniita malleja, pääasiassa takkeja ja liivejä. Kauniita ja ajattomia. Jos nyt pitäisi neuletakki tehdä niin olisipa oikein valinnan vaikeus minkä mallin tekisi.

901340.jpg

Vihreän Pinguin Carnaval langan ostin nettitutulta kun hän niin halusi päästä siitä edullisesti eroon;)  Se onkin jo puikoilla, pikkupusero olisi tarkoitus tulla.

Novitan Gold ja Silver langat olivat Cittarin poistokorissa hintaan 2,00 euroa/kartio niin nehän oli ostettava pois. Aina ne johonkin koristukseen kuluvat.

Tänään lankakauppakierroksella kävin Priimassa ja sieltä ostin nuo Jannet. Niistä on tarkoitus tehdä Pikolle leopardikuvioiset sormettomat joululahjaksi.

Käväisin myös Sypressissä katsastamassa heidän remonttitilanteen. Vielä ei ollut valmista, tuossa ehkä kuukauden vaihteessa langat löytävät uuden seinustansa. Menen sitten uudestaan ja saatte taas lankakauppa esittelyn luettavaksi ja toivottavasti herkullisia kuvia katseltavaksi.

Kirppikselläkin kävin. Mitään en löytänyt mutta pengoin kyllä pussukkalaatikkoa. Siinä oli pari sen tyyppistä toilettilaukkua kuin minulla on puikkojen säilytykseen.
Muutama on minulta kysynyt mistä sen sain mutta sehän on jonkin firman kylkiäinen. Niin näytti kirppiksen laatikossakin olevan mm. Me Naiset ja Body Shop logoilla sen tyylisiä pussukoita. Kannattaa siis katsoa kirppiksillä kassi/pussukka/penaali -laatikoita "sillä silmällä" jos puikkokassia havittelet.

KS