Jezz, olipas hyvä, että lähdin neuletapaamiseen, vaikka matka olikin pitkä = 66 km eestaas! Kivaa oli ja sain taas neuvoa ja näyttää monta juttua uusille ja tutuille neuleystäville.  Tämä Menitan tapaaminenhan onkin ihan Oikeassa NeuleKahvilassa:

EAT, KNIT AND BE HAPPY!

Neuletapaaminen: parillisen viikon lauantaina klo 12-16.00

 

Neulojia oli tosi paljon paikalla, en laskenut mutta ehkä näin montaa en ole nähnyt kuin KIP-päivänä joskus. Puikot suihkivat, vinkkejä vaihdettiin, kivoja töitä ihailtiin ja mä tietysti suuna päänä hölötin ja toivottavati osasin neuvoa ja ymmättettävästi näyttää esim. 2-sukkaa-Magic Loopilla-yhtaikaa;)

Linja-autoasemalla bussiin tuli Ogelin tapaamisista tuttu nainen ja lopulta sitten Sökön pöydässä selvisi, että asutaan molemmat Vuosaaressa! Näin tämä maailma on pieni.

Perjantaina ostin Sandra-neulelehden, siinä oli jokunen kiva mahdollisesti neulottava neule. Kuinka ollakkaan niin myymälän alehyllyssä oli just samaa lankaa mitä yhdessä kivassa ohjeessa on käytetty. Pikaisesti hain lehden kassista ja nappasin ostoskorin käteen. Lanka maksoi 1,00 euroa / kerä!! Joo, 12:lla eurolla sain puserolangat! Jee.

Tässä ilman salamaa otetussa kuvassa värit on vähän sinnepäin, luonnonvalk., vaalea beige, vaalea turkoosi eli ihan mun värit. En kylläkää pidä näistä sekavärisistä langoista mutta kaikkea ei voi saada edullisesti samassa paketissa, jostain on tingittävä (ehkä).

Tällainen pusero niistä tulee.

(kuva: Sandrasta)

Muutamalle uudelle tutulle kerroin Tallinnan lankakaupoista ja että niihin löytyy opastusta täältä blogistani. Sivupalkista siis Kategoria: Tallinnan lankakaupat. Kannattaa myös katsoa Tallinnan lankamatkojakin, sieltä näkee mitä on tullut ostettua. Vielä huomautan tässä, että Karnaluks-kaupassa käy vain ja ainoastsaan käteinen, sitä kannattaa varata riittävästi (= usein on ns. budjetoitu käteinen ensikertalaiselta loppunut kesken;) heh heh.  Muissa lankakaupoissa voi maksaa kortilla.

Neulojille vinkattuja nettipaikkoja olivat ainakin : KäspaikkaGarnstudion Drops design ilmaisohjeet monella kielellä (suomi tästä suoraan),  Siellä on myös hyviä neuvoja Opastus-"laatikossa".

KS