Jippii, kesä saapui kaupunkiin! Viikonloppu sujui oikein mukavasti Uunisaaressa meren äärellä Laurin kanssa. Saari oli hänelle uusi tuttavuus kun lauantaina sinne menimme ihan vain käveleksimään ja saaren mukavaksi havaittuaan, tuli seurakseni myös sunnuntaina. Oli oikein mukavaa kun pitkästä aikaa sain ystävän koko päiväksi juttuseuraksi.


Lauantaina kohdalle osui todella paikallinen sadekuuro, noin 300 metrin päässä ei ollut tullut pisaraakaan. "Late lunch"  oli Laurin valmistamana jenkkityylin hampurilaiset, nam.
Sunnuntaina oli minun lounasvuoro ja päädyin tyypilliseen retkiateriaan: voileipää hyvillä päällysteillä, salaatia ja juustotäytteisiä oliiveja. Jälkiruokahedelmät jäivät syömättä, sen sijaan karkkipussi hupeni kiitettävästi.
Mukava tuulenvire piti läkähdyttävän helteen poissa saarelta, hyvä niin, sillä merivesi on vasta +16 astetta! Kyllä yksi rohkea rouva siellä uiskenteli, huh.
Joutsenia näkyi kolme pariskuntaa, joista kahdella oli poikasia. Hanhilla oli paljon poikasia, joita oli hauska seurata.


Photo by LM


Kudinkin oli mukana mutta silmukkaakaan ei tullut kudottua. Vauvan myssy on valmis ja vihreä Butterfly pusero on aloitettu vaikka sininenkin on vielä kesken, kuin myös se kaulus jakkuun. No, täytyyhän sitä olla tekeleitä mitä vaihdella mielialan mukaan.

KS

Edit. 20.6.05 : 10.000´s kävijä löytyi tänään. ONNEA voittajalle, palkinto on postitettu Paulalle.