Ei mulla oikeastaan mitään asiaa ole mutta kirjoitan kumminkin.

1.) HBL:ssa oli tammikuun 8. pvä artikkeli otsikolla Stickad estnisk. Kaikenlaista siinä kerrottiin Kristina Viirpalusta mutta mulle jäi mieleen neulottu leninki, jonka idea on Haapsalun huiveista. Huh, ajatelkaa ett joku neuloo sitä ohutta pitsiä ja tekee siitä hameita! Tässä on linkki blogin sivulle, (kristinadesign),  jossa voit katsoa näitä ihanuuksia, wau.

2.) Susun päivityksessä on langat kuin karkkihyllyllä ja Puffalan puodissa voi niitä ihailla lisää. Syötävän ihania värejä, eikä langassa itsessäänkään varmaan mitään vikaa ole. *vink* SNY:läisille (tämä ei ole maksettu mainos!)

3.) Sipoon Kaunissaaren kesäaikataulu on julkaistu! Jee! Toukokuun 13. pvä sitten pääsen sinne muuttamaan. Se on perjantai mutta ei se mikään onnettomuuspäivä ole, pyh. Korttipelissä 13/kunkku on hyvä kortti, Jerikon muuri sortui kun se oli kierretty 13 kertaa, yms. yms.. On siinä aikataulussa yksi vika: kausi loppuu jo 11.pvä syyskuuta, eli jää taas metsän sato korjaamatta. Mä en kyll bonjaa miks ei voi myöhempään kulkea. Syyskuu on sitäpaitsi vielä lomakuukausi, ei kaikki voi kesällä lomailla, niih.

4.) Nyt tässä mietiskelen, onkohan Kaunissaaressa kahvilaa kesällä kun lehdessä oli uutinen, että kaupunki pyytää tarjouksia kahvilan pitämisestä. Jos oisin rikas niin voisin harrastuksena sitä pitääkin, ei sillä varmastikaan elä.

5.) Tintti on tehnyt tosi nätin tilkkutyön ja antanut sille nimen Kaunissaari! Ihanaa, että saareni jätti muistijäljen johonkin hänen aivolohkoonsa ja tämä työ syntyi. Inspistä siihen on antanut Marlen tilkkuilut, ja sielläkin on tosi kiva musta-valkea saarenrantatillkutyö, josta kirjoitin hänelle kommentin: "Tuo mustavalkoinen ihan elää mun silmissä: rannalla on niinku jäätä ja jääsohjoa, jota aallot nostelee kiviä päin ja kuuluu sellainen kiva suhina ja rohina!" Käykääs katsomassa.

6.) Tölkkien klipsuista on kaikenlaista rompetta näkynyt mutta katsokaapas kuinka innovatiivisesti Anneli on käyttänyt klipsuja, moneen moneen vaatteeseen ja laukkuihin. Kannattaa selata pidemmällekin, joskus syksyllä näitä muistaakseni alkoi ilmestyä.

7.) Muumi-mukit: Made in China! tai Thaimaa . . . . .  duunareita irtisanotaan täällä . . . . mukit tehdään siellä jossain . . .

8.) Mitään valmista ei nyt oo esiteltäväksi, mutta tekeillä on kirjovirkattu kassi ja sukat. Kirjovirkkaus on nyt selätetty ja kunhan tuo valmistuu niin sitt keskityn siihen käpypitsiin.

 

Kesäkuvia odotellessa Venenetissä voi käydä katsomassa Kaunissaaren vierasvenesatman ilmakuvan.

Ja kesän retkiä voit suunnitella vaikkapa tutustumalla Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen sivustoon  virkistysalueisiin.

 

KS