Mun ihanat ja hienot Clessidra sukat valmistui eilen! Nämä ei ole ollenkaan niin vaikeat tai monimutkaiset kuin kuvista saattaisi päätellä. Kuten tiedätte niin omia jalkoja on vaikea kuvata niinpä sukassa on froteepyyhe sisällä, ehkä mun jalka ei ihan noin pökkelö ole;)

Lanka: Rohrspatz Wollmeise 100 % Merino Superwash, väri luonnonvalkoinen, 150 grammaa (saatu Kissattomalta) sekä SandnesGarn Sisu 25 grammaa jalkarerissä

Puikot: 2 settiä bambuiset 2.25 mm, tein molempia samanaikaisesti, niin kommervenkkejä ei tarvinnut kahteen kertaan funtsia

Ohje: Knitty 2007, tuona vuonna on myös ollut Clessidra KAL, ja tässä blogissa näette paljon hyviä kuvia sukista, ja kokemuksia.

 

Muutaman muutoksen tein. 1) kantapää neuloin normaalilla vahvistetulla neuleella, kuitenkin 4 silmukkaa reunoissa helmineuleella. 2) Palmikot lopetin jalkapöydän päällä. 3) Helmineuleen lopetin nilkassa.

1.

2.

3.

Kärjen silmukat silmukoin neulomalla.

Piste i:n päälle: sukka on jo valmiiksi parsittu nurjalla puolella päättelylangalla! Mun isovarvas hankaa sukat ensimmäiseksi puhki tästä, ehkä nyt kestää hieman pidempään.

 

Langasta oli jo kerran tulossa sukat toisella mallilla, mutta en lisännyt aloituksessa tarpeeksi silmukoita ja olisivat jääneet liian lyhyiksi, purkuun meni ja hyvä niin.

KS