Käsityötalo Priima on laajentanut myymäläänsä. Kävin tutustumassa uuteen valoisaan huoneeseen, jossa majailee laatulankoja siisteissä lokerohyllyissään.
Priiman lankamerkit näet nettisivulta, mm. Debbie Bliss ja Noro. Aivan uusia lankatuttavuuksia ovat Wendy ja Freedom. Wendy Fusionista valmistui juuri mallikappale hartiakaulurista, vai mikä sellaisen nimi nyt onkaan. Oli oikein kivan näköinen, voisi olla vaikka hyvä idea joulupukinkonttiin.
Itselleni tilasin vihreätä Wendy Emu -lankaa villapuseroa varten. Vihreä oli niiin kaunis, että sitä oli heti ostettu niin ettei minulle ollut enää tarpeeksi, mutta ehdin kyllä odottamaan seuraavaa satsia. Lanka on 100% Superwash villaa, ei siis mitään emun höyheniä ;)
Wendyn langoista näin hyllyssä ainakin siis Fusion, Peter Pan pehmeätä keinokuitulankaa vauvoille ja Peter Pan Darling, (voisi ehkä korvata  Novita Palman).

Tässä teille kuvapläjäys myymälästä, joka sijaitsee Hämeentiellä Hakaniemen hallilta muutama kortteli katua ylöspäin. "Haapaniemi" on bussi- ja ratikkapysäkin nimi, jotka ovat aivan kohdalla.

Debbie Bliss ja Noro hyllyt
Priima_01.jpg

Alpakkaa, mohairia . . .
Priima_02.jpg

Uuden tilan myötä tarjolla on myös Hobboksin kirjoja.
Priima_03.jpg


Kirjontalankoja ja pohjia yms. Tuossa näyttäisikin olevan juuri AnneV:lle sopiva auringonkukka ;)
Priima_04.jpg

Lankahyllyt "vanhassa huoneessa"
Priima_06.jpg

Puikot ja muut tarvikkeet.
Priima_07.jpg

Kristallikruunu ja virkkauslankahyllykkö.
Priima_10.jpg

Addin Express -neulemylly esittelyssä.
Priima_08.jpg

Siinähän sitä jo on katseltavaa ja tämä EI ole ns. maksettu mainos, kuten eivät muutkaan lankauppaesittelyni.

Onkohan kukaan kuullut Fiina-neuleesta mitään?

KS