1267006084_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kyllä pitää kiirusta tämän myssykampanjan kanssa, vaan ei se mitään, hyvä vaan kun tapahtuu koko ajan ja hienoja asioita tapahtuukin!

Sain juuri mukavan viestin PAG-putiikista Päiviltä ja Elinalta! He osallistuvat kampanjaamme:

  • Valmiita myssyjä voi viedä PAG-putiikkiin meille edelleen toimitettavaksi! Hienoa, kun saimme tällaisen paikan.
  • Putiikissa on myös lankakori Päivin ja Elinan jämälangoilla täytettynä. Korista saa tarvitseva ottaa lankaa myssyjen tekemistä varten. Tämä on kiva tapa auttaa myssyjen tekijöitä.

PAG-putiikin osoite on Mannerheimintie 91

Putiikille on hyvät liikenneyhteydet keskustasta raitiovaunulla numero 10:llä,lukuisilla busseilla ja onpa liikkeemme edustalla Lehtikuusentiellä muutama parkkipaikkakin.

Kun pari viikkoa sitten vein kampanjaesitettämme putiikkiin niin kerkesin hieman silmäillä lankahyllyjä. Valikoima on monipuolinen ja hyviä myssylankoja löytyy jokaisen käsityön tekijän sormille ja koukulle/puikoille sopivaa laatua. Ihania lahjatavatoitakin on moneen makuun.

Valmiita myssyjäkin on tullut:

KirsiT Helsingistä lähetti nämä söpöläiset. Ja Sanna tykkäs kun on vaaleanpunaista;)

myssy_01.jpg

 

"Vanhat konkaritekijät" Pike ja Riitta Helsingistä lähettivät taas satsin myssyjä. Pike teki ja Riikka värväsi Piken mukaan, kun omat taidot ovat ruosteessa

myssy_02.jpg

KIITOS, KirsiT, Pike ja Riitta!

 

Eilen sain ihanan, mahtavan puhelinsoiton käsityökauppiaalta, joka myös haluaa panostaa tähän kampanjaamme. Hieno asia on tekeillä, mutta kerron siitä tarkemmin kunhan saamme asian hieman enemmän "pakettiin".

KS