Leenah:n bloggaus:

Tänään oli hyvä ja hedelmällinen päivä, aamusta tapasin Sirkka-Liisan Vantaalla kahvittelun merkeissä ja sain häneltä toistakymmentä todella kaunista ja huolella tehtyä myssyä.

Sen jälkeen hain Ogelin Lankamaailma Nordiasta kaksi muovikassillista lahjoituslankoja, merinovillaa, mutta ihanan pehmeää, varmaan käyvät arallekkin iholle. Tapasin myös helsinkiläisen Liisan ja hän antoi entisten lisäksi uusia suloisia myssyjä.

Lehtijuttu, Keski-Uusimaassa,  poiki myös ensimmäisen yhteydenoton, mutta siitä lisää myöhemmin. Puhelu tuli eräältä yhdistykseltä, mutta olin juuri syvällä parkkihallissa ja kuuluvuus oli huono, joten otan heihin yhteyttä mahdollisimman pian, varmaan jo alkuviikosta. Katsotaan miten käy?  ;-)

Myös Vihdin uutisissa on artikkeli asiastamme.
Kuvia Sirkka-Liisan ja Liisan myssyistä ja Lankamaailman lahjalangoista laitan myös piakkoin. Lahjalankojen luovutuksesta myös tietoa myöhemmin.  :-)  

innostunein terveisin

leenah

* * *

Eikä Leenakaan ole toimettomana ollut:) Tässä kuvia hänen myssyistään:

myssyt_02.jpg

myssyt_04.jpg

myssyt_01.jpg

myssyt_03.jpg

 

Pirjo-Leenalta Espoosta:

myssyt_05.jpg

 

Jaahas, nyt mulla on varmasti mennyt myssyjen tekijät sekaisin, ehkä jo edellisessä bloggauksessakin. Noh, mutta asia varmaankin korjaantuu mutta  Korjasin kuvat tässä ja edellisessä bloggauksessa. Pahoitteluni sekaannuksesta.

Sannalla on kuvat ja tekijät järjestyksessä. Mun täytyy nyt skarpata näiden kanssa.

 

LIÄSYS: Turkulaisetkin ovat lehdessään Turkulainen sivulla 8

 

KS