Sabado

EDIT: iltapäivällä lisätty päivän suklaaposti.

Moraira

Lauantaina tupsahti systeri Pikolta suklaapostikuori ja porokoriste sekä Eevalta kortti kera itsetehdyn hienon helmi-joulukuusen. KIITOS molemille! Nyt alkaa olla koristeita kuusen verran;) Ja kortti Vihtiläisiltä, kiitos kun muistitte!

 

Taas tuli perjantain postipussissa lankaa!

Lanka on kuin puuterilunta! Huivilankaa ihan selvästi, tämä taitaa kyllä jäädä kesäprojektiksi: virolaisessa huivikirjassa on monta tälle sopivaa mallia, ja vähän haastettakin. Lähetys ja kauniit itsetehdyt kortit tuliva Anittalta ja LeaP:ltä KIITOS kiitos!

Olette nähneet kuinka paljon muistamisia olen saanut. Ajatelkaa, että ketään näistä ihmisitä en tuntisi ilman neuletapaamisia ja -blogeja! Kyllä nettimaailmasta on ihan oikeatakin iloa ja hyötyä, oikein käytettynä. Neuletapaamisia vissiin eniten kaipaankin nyt, sitä iloista rupattelua, ideoiden jakamista ja töiden ihastelua sekä vakavampiakin keskusteluja.

Aurinko vissiin on pehmentänyt pääni kun taas ostin ja neuloin akryylilankaa, pomppulahirvitystä eurolla kerä kiinakaupasta! Tämä on kyllä ihan tarpeeseen: lattiakluuttu! Tällaisiahan myydään kaupassakin, tosin mikrokuituisina. Kun en tuon museoimurin kanssa tule toimeen niin tällä saan pyyhittyä pölyjä lattialta, toimii ihan tyydyttävästi. Imuroin sitten harvemmin ja keskityn silloin mattoihin.

Ei kyllä lattiakluuttu varmaan ketään kiinnosta mutta kuvat kuitenkin laitan, niih.

Toinen puoli ja toinenkin puoli

 

Harjan varteen kiinnitettynä ja koekäytettynä. Täällä käytettävät lattiaharjat ovat meikäläisittäin katuharjoja?! Pitkä varsikin on tosi hankala lakaistessa sisätiloissa, ja roskien saaminen rikkalapioon . . .

 

 

Eilen illalla täällä oli aika kova tuuli. Palmut rapistelivat, ja välillä luulin, että joku kulkee lähistöllä. En ole vielä sisäistänyt täkäläistä äänimaailmaa. Linnutkin ovat tutunnäköisiä mutta laulalvat outoja sävelmiä.

KS