Lähialueeseen tutustuin tänään, tämähän on tällainen 1980-luvun puolivälissä rakennettu pienehkö asuinalue. Pääasiassa asukkaat ovat englannista, saksasta, ranskasta, hollannista yms. euroopan maista. Muutaman naapurinkin tapasin jo eilen kylällä ja englantilainen Melanie kävi meillä lounaalla. Hänen kanssaan varmasti enemmänkin olen yhteyksissä.

 

Uima-altaamme, jonka vesi ei ole lämmitettyä eli aikas vilpoista uimista

 

 

Edellisessäkin kuvassa näkyy tämä rakennus. Sen on alueen kerhorakennus, Club House. Siinä on aluksi ollut toimintaa mutta monet vuodet on ollut toimettomana. Haa, jos voitan lotossa niin ostan tämän ja teen siitä kässätoimintakeskuksen ravintoloineen. Ynnä kaikenlaista kivaa siellä voisi järjestää, vain mielikuvitus olisi rajana:)

 

Kaksi tenniskenttää Club Housen yhteydessä

Petanqueta voi myös pelata hiekkaplaanilla

 

Täällä olis Marialle patikointia kerrakseen;)

 

Naapuruston hollantilaisella on oma sievä uima-allas

 

 Ken muistaa -80 -luvun TV-sarjan Trifidien kapina? Nämä lonkeroiset kasvit tuovat sen elävästi mieleeni, mutta ei kai nämä hyökkää päälle;)

Melanien kissa

 

Huomenna käydään Morairassa markkinoilla ja pienenä "oppituntina" joudun ajamaan autoa näillä mutkaisilla ja mäkisillä, tosi jyrkillä, teillä, kääks! Illansuussa on vuorossa toinen ajokoettelemus Benidormin bussiasemalta tänne kotiin, kun Maija ja Rofe lähtevät pariksi viikoksi Suomeen ja sitten Fidzille. Siis siirtyvät lämpimästä vielä lämpöisempään.

Neuleliinaa olen muutaman kerroksen ehtinyt neuloa.

KS