Jueves

En viitsi selata kirjoituksiani katsoakseni olenko jo näyttänyt nämä Morairassa olevat patsaat. Jos ne on jo olleet esillä niin sovitaan, että kertaus on .. jne..

Fishermans homecoming - Kalastajan kotiinpaluu

 

Silent spectators - Hiljaiset katselijat

 

En nyt ole ehtinyt retkilleni enkä muutakaan päivittämään koska Maija ja Rofe ovat tulleet tänne kotiinsa. Tiistaina kävin hakeassa Benidormin bussiasemalta. Olin tietysti katsonut reitin mutta tiellä olikin tietyö, joka sotki suunnitukseni. Muutaman kerran yritin löytää oikeaan paikkaan mutta sitten alkoi tuntua siltä, että menen aivan sekaisin suunnista. Pysäytin auton, pysäytin ohikulkijan, joka hyvin avuliaasti hitaasti ja selkeästi espanjaksi selitti ja näytti suunnan ja pari tuntomerkkiä matkan varrella. Huh, löysin perille ja loppu hyvin kaikki hyvin.

Moottoritietä olisin päässyt suoraan ja nopeasti sinne mutta halusin ajaa vähän pienempää tietä. Näin sitten matkalla monta uutta paikkaa. Tie kulki Altean kaupungin läpi. Olipas se ruuhkainen paikka, oikeastaan se olikin ensimmäinen liikenneruuhkani täällä. Ja niitä maantiepyöräilijöitkin oli kaiken seassa puikkelehtimassa.

Huomenna Maija lupasi tarjota illallisen espanjalaisessa ravintolassa. Jee, kiva kun pääsen sellaisenkin kokemaan. Tänään jo katsottiin pari vaihtoehtoa ja toisen niistä sitten valitsin. Ja päätin jo ruuankin: kania ajattein syödä! En ole ennen sellaista syönyt ja tuskin toista tilaisuutta ihan heti tulee. Kaneja on ollut markettini lihatiskilläkin myytävänä.

KS