Otsikon kysymerkki on siksi, että blogeissa on käyty keskustelua, julkaistako vai eikö kuvia keskeneräisistä töistä.

Huutomerkki on siksi, että Huom.: tässä niitä tulee. Ken ei halua keskentekoisia katsoa, voi nyt vaihtaa kanavaa.

Ensin kuitenkin päivän piristykseksi kuva iloisesta Tarasta viime kesänä virkkaamassani jakussa ja pipossa. "Kasvuvara" kannatti tehdä, niin asua saattoi käyttää vielä tänä vuonnakin.
Tästä piti tulla Taralle loppukesäksi pusero ja tottakai pienempi versio veljelleen Finn´ille, mutta kun kaikenlaisten yhteensattumien takia kesätapaaminen lasten kanssa ei onnistunut, niin into tehdä neule valmiiksi lopahti. Jospa nämä pikapikaa saisi tehtyä niin olisi lapsille syksyksi mukavat sisäpuserot.Seuraavaksi Cottonella puseroni, joka edistyi tämän verran kahden viimeisen saariviikon aikana, pöyrönä neulottuna:


Butterfly-pusero edistyi kesän aikana muutaman sydämen verran:Juupa juu, tarkkasilmäinen neulesisar huomaa heti nuo reikärivin alussa olevat epäonnistuneet reiät. En millään päässyt jyvälle, miten neulotaan "takareunoistaan nurin yhteen". Yksinkertaista kun sen keksin, mutta en viitsinyt liukkaan langan 250:tä silmukkaa tuollaisen pikkuvian takia purkaa. Kyllä kyllä, asian olisi voinut opetella esim. mallitilkun kanssa, mutta sormet haluavat heti neuloa oikeata työtä niin. . . .
Olisko tuossa hieman selityksen makua?

Lopuksi eilen aloitettu tilaustyö, huivi Kid Mohairista:Onhan näitä keskentekoisia vielä lisää tuolla omassa laatikossaankin!

Näiden kuvien laatu ei ole onnistunut, tätä sisäkuvausta kun en ole vielä ehtinyt harjoittelemaan. Omat niksinsä näköjään siinäkin. Olen ollut erittäin tyytyväinen kameraani, se on helppokäyttöinen kaikkine monipuolisine säätöineenkin. Kirpaisu tyhjässä kukkarossa ei enää tunnu missään, niin paljon iloa tästä vempaimesta on ollut.


EDIT klo 20.45:
Unohdin mainita tästä: On taas KISSOJEN YÖn aika Korkeasaaressa (linkissä tarkemmat tiedot).

Mielestäni tämä on paras syksyn tapahtuma. Joka vuosi olen käynyt, joskus jopa molempina öinä, ja aina tämä on yhtä hauska, sykähdyttävä, jännittävä, upea kokemus. Saari on koristeltu yöasuun, lyhtyjä ym. rekvisiittaa. Väkeä on paljon joten näkyvyys häkkeihin on hieman huono mutta kaiken olen nähnyt. Kyllä se tiikeri syö alkuryntäyksen jälkeenkin. Ehdottomasti suositeltava tapahtuma, sekä lapsille että aikuisille ilman lapsiakin. Itse menen 23.9. koska nyt menen vielä saareen. Ohjelmat ovat tänä vuonna hieman erilaiset eri iltoina, näyttää olevan musiikkia, leffoja ym. oheisohjelmaa enemmän kuin aiempina vuosina. Joillakin on joskus ollut omat eväät ja ovat viettäneet ikäänkuin yöpiknikkiä.

KS