Ou jee! Piiiiitkästä aikaa pääsin Neuletapaamiseen, Soukan Menita Outlet´iin. Oli tosi kiva tavata neuleystäviä, kuulla puheensorinaa ja katsoa mitä toiset neuloi. Nautin kaikilla aisteilla. KIITOS seurasta kaikille! Siellä on kahvion remontti vielä kesken ja neulomistila kävi ahtaaksi mutta sopu sijaa teki.

 

Ja ne Ihanat ja Värikkäät lankahyllyt! Niissä espanjalaisissa kaupoissa kun oli niiiin sekaista ja vain muutama hylly loppujen lankojen ollessa pusseissa ja laatikoissa siellä ja täällä.

 

Jo Soukkaan mennessä piipahdin Kampissa uudessa TIGER kaupassa ja kotimatkalla menin uudestaan katsomaan tarjontaa. Niin paljon niin kivoja niin edullisia tavaroita!

 

Oravannahkakauppaa  tuli pitkästä aikaa tehtyä. Marjaana lähetti tosi, tosi nättejä kissakankaita, joista ompelin kässäpusseja.

Ranneroikottimet

Tavalliset kässäpussit

Tarvikepussukat

 

Vaihtarina sain hyvät, nätit ja paksut patalaput! Kiitos! Mä otan nämä Saareen kun siellä keittokatoksella ruokaa tehdessä ja lettuja paistaessa tarvii hyvät patalaput. Kuvassa ne on koekäytössä Siskonmakkarakeittoa keittäessäni. Ai että oli hyvää kunnon keitto ja ruisleipä, namskis.

 

Eilen pyykkikoneessa oli outoa pyykkiä;) tuossa luukun reunalla se näkyy.

Poikamiehen hiihtovaatteiden seassa pyöri myös Haicom HI408BT GPS! Ilmeisesti se selvisi hengissä ja saattaa vielä näyttää/tallentaa tulevat urheilulenkit.

KS