Outi-M:n lapsi on tehnyt tämän kortin, jota nyt sumeilematta käytän tässä

toivottaakseni kaikille lukijoilleni

p%e5sk_07.jpg

 

Kortin kanssa tuli tämä upea patalappu, jota olen jo käyttänytkin.

p%e5sk_08.jpg

KIITOS Outi!

 

Tänään tuli pakettikortti ja postitäti antoi Ison Paketin. Tiiroja ei ole vielä näkynyt mutta lokkeja on ja on kuulunutkin eli Se On Kevät!

p%e5sk_04.jpg

 

Huh huh! Aivan mahtava ja ihastuttava sisältö laatikossa olikin:

p%e5sk_05.jpg

Lanka on Villa Laurilasta alpakkaa ja Suomenlammas-karitsaa! Oikeen Pressakahvia. Suklaa ja Cocis = kesämuisteluita saaresta <3! Kynttilöitä, servettejä ja oravanessuja, oi ku söpöt. Vihreät tuikut löysivät heti paikan:

p%e5sk_06.jpg

KIITOS Susi!

**

EDIT: Piti tulla lisäämään, että paketissa olleet isommat kynttilät ovat Metsä ja Aurinko. Metsä tuoksuu ihan oikealle metsälle, sellaiselle havulle ja sammaleelle. Saiskosan jostain tuon tuoksuista hajuvettä? Oravia saaressa harvoin näkyy mutta jos noilla Nessuilla sais jonkun houkuteltua pihapiiriin;) Paketista löytyi sitten vielä kaunis kortti ja kirjekin. Olin niin kiireissäni ja tohkeissani kun avasin, kuvasin ja kirjoitn paketista että en niitä ollut huomannutkaan.

Tämä oli siis oikein totisesti ajateltu niin, että selviän siihen asti kunnes saareen pääsen. Ja siihenhän ei enää ole kauaa aikaa: reilu kuukausi!! Helatorstaina menee ensimmäinen vuoropaatti ja pitää olla tosi iso este jos mua ei siinä veneessä näy. Niih.

**

Ilmassa on siis ollut jotain kevätpakettisäteitä! Itse lähetin muutaman kevätmuistamisen ja niin vaan tännekin sitten semmoisia tupsahti. Kummallisia asioita tapahtuu ja taas voisi sanoa: "Kaikki ei ole sitä miltä näyttää."

KS