Voin viettää ensi yön teltassa! Lämpimässä huoneessani! Eikös se ole niin, että kun lapsi saa uuden lelun, sillä on heti päästävä leikkimään.

Olen ollut uskollinen Fida lähetystorin ostaja ja nyt se palkittiin tuhatkertaisesti. Fraasit: "Saat sen minkä annat" ja "Hyvä tulee takaisin" ynnä monta muuta vastaavaa toteutuivat kohdallani.

Ostin uuden teltan ensi kesäksi.
Tuhannet kiitokset hänelle, joka oli lahjoittanut tämän kirppikselle myytäväksi.

Tarkistin sen kaupassa jo viime viikolla mutta jäin vielä miettimään asiaa. Menin sitten perjantaina sitä ostamaan mutta se olikin jo varattu lauantaihin asti! Kääk, näinkö mulle aina käy, vierestä viedään jne.

No, laitoin siihen kakkosvarauksen voimaan. Maanantaina heti 10 jälkeen kauppaan ja AH! telttaa ei oltu haettu. Maksoin sen ja siihen laitettiin monta merkintää, että on maksettu ja noudetaan hetimmiten. Tiistaina sitten avuliaan Villen kanssa se haettiin ja tänään sain sen kotiin asti.

Heti se tietysti piti pystyttää ja varmistaa, että se todella on niin hyvä kuin pikakatsastus kaupassa antoi ymmärtää.
Ja on se. Aivan uusi huvilateltta. Se on ollut pystyssä ilmeisesti kerran, koska muutama heinä löytyi liepeistä, tai onhan se saattanut olla joku mallikappale jossain. Täydellinen minun tarpeeseeni. Saman tyyppinen kuin vanha telttanikin oli, mutta saattaa olla aavisituksen suurempi. Saas nähdä mahtuuko se siihen vakiopaikkaani? Laitetaan mahtumaan.

18186.jpg

Ovesta mennään olohuoneeseen, sen vasemmalle puolella on makuuhuone.
teltta_03.jpg
Näkymä teltan sisältä eteiseeni.
teltta_01.jpg


Siinä on sisäteltta = makuuhuone ja ikkunallinen olohuone. Etuosassa on pieni lippa johonka saa hyvin  viritettyä muovista pienen "ulkovaraston" jossa voi istuksia sateen sattuessa vaikka tupakilla.

Sitten se paras osa tarinaa eli hinta. Tämä ihanuus maksoi vain ja ainoastaan 14.00 euroa! Kyllä, luit oikein: neljätoista euroa.
Telttapussi ja putkipussi oli jostain syystä hinnoiteltu erikseen, kumpikin
a´ 7.00 euroa.

Nyt ei voi muuta enää toivoa kuin että se ensi kesä todella tulee ja olen elossa ja kunnossa saareen menemään. Olispas koko kesä lomaa. Huomaattekos, heti tuli lisää toive lomasta, hyi ahneutta.

Neuleita ei ole valmistunut. Eilen olin Leppävaaran neuletapaamisessa. Seitsemän neulojaa oli läsnä ja paljon kirjoja ja lehtiä katsottavana. Ihania Jennin Tukholman lankojakin oli hypisteltävänä. Viime kerralla Campin tapaamisessa kehuin Jennin Hippylangan värejä, muiden ja itsensäkin mielestä ne on ällöt tms. Ja nyt sitten Jenni antoi minulle ne langat; kerät ja aloitetun Taikajakun! Kiitos! Teen jakun loppuun ja se sopii just sinisten sammareiden kanssa käytettäväksi, eikä ole ällö.

Olen myös vaihtanut pari vetoketjua Villen takkeihin. Ken on joskus vetskaria vaihtanut valmisvaatteisiin, tietää ettei se ole suit sait juttu. Ompelukone ei oikein tykännyt paksuista kohdista, pari neulaa meni. Sain ne kuitenkin tehtyä, lopputulos ei kyllä ole ihan hyvä mutta välttävä, saa poika ainakin takit kiinni.

KS