Kyllä otsikko on ihan oikein enkä ole mennyt sekaisin vuodenajoista. Sain joululahjaksi Lilalta lahjakortin Ikeaan, olin kirjoittanut Joulupukille täällä blogissani. Lahjatoivomuksessani kirjoitin, että Ikeasta saisi saareen kaikenlaista tarviketta. Kesärimahima = Huvila-aika koittaa tuota pikaa ja nyt oli oiva aika käydä ostoksilla. KIITOS Lila!

*Uudet leikkuulaudat (iso ja pieni), joka kesä pitää olla uudet freesit laudat. *Tankoon ripustettava lokerikko, johonka ehkä laitan kankaan oveksi eli verhoksi, ehkä pariin lokeroon laatikon.

*Tiskinkuivausteline, edellinen on ruostunut kosteassa meri-ilmastossa. *Aterinkuivaukseen muovinen kulho, joka on käytännöllinen ja tuo peltinen ämpäri, joka on söpö - en siis osannut päättää kumpi niin ostin kummatkin. Molemmat voi laittaa roikkumaan, johonkin. Tarve ja paikka näyttää sitten kumpi tulee tiskipöydälle ja mikä on sitten toisen käyttö.

*Aterinlaatikko, jollaista ei ole ollutkaan. Tämä oli nyt sopivan pieni malli, joka riittää mainiosti eikä vie turhanpäiten tilaa. *Rikkalapio ja harja, sisäteltan lakaisuun olen näitä kaivannut. Voihan niillä matoltakin muutaman kävyn lakaista, uudelle lautalattialleni tulee matto! *Ja vielä pari pussia koukkuja, muovisia ja rosterisia. Koukkuja ei ole koskaan liikaa, viime kesänäkin muutama meni ´räks´ ja joku vain hävisi.

1271083652_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Muutama viikko sitten tein oravannahkakauppaa Veen kanssa. Veellä oli tyhjänpanttina korikko, joka on just tosi tarpeellinen Huvilassa. Onneksi tuli puheeksi, taisin mainita suunnitelmastani ostaa tällainen.

Minä ompelin muutaman pussukan Veen pussukkahimoon ja teimme molempia tyydyttävän vaihtokaupan. KIITOS Vee!

Korikon päälle tulee levy ja niin on Huvilassa hyvä pöytä!

1271083643_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pihalle pitää vielä saada pöytä, vanha on matala, pieni ja monet vuodet ulkona oltuaan alkaa jo olla aikansa palvellut. Ja ehkä pari tuoliakin pitäisi hankkia kun pölkytkin ovat matalia, vähän on sellaista polvet-suussa syömistä;)

Pitäisköhän jo ruveta pakkaamaan? Helatorstai on käsillä tuota pikaa:)

 

Kaunissaaren aikataulu 2010 (PDF).

Helsingin Vesiliikennepäivänä  15.5.2010 Kaunissaaren päiväristeily 1/2 hintaan! (Liikennöitsijän  nettisivulla on toistaiseksi tällä kohdalla väärä päivämäärä (13.05.)

KS