KIITOS ihan kaikille kivoista onnittelukommenteista. Oli mukava nähdä kommentoijina monen monta viiden vuoden takaista tuttua! Kävin lukaisemassa blogejanne mutta valitettavasti kaikille en kommentia jättänyt.

Vastauksia tuli 99 (minne se sadas jäi luuraamaan?) mutta poistettuani numeroinnista jokusen kommentin, kaikki eivät halunnnet osallistua arvontaan tms., niin arvottavaksi jäi numerot 1 - 94.

Arvonnan suoritti Radnom Numer Generator.

5   14   24   49

Random numbers generated Mar 14 2010 at 20:25:30 by www.psychicscience.org

Näistä ainoa, jonka kommentissa oli toive palkinnosta on nro 49 Nina ja hän saa toivomansa Knitting Vintage Socks -kirjan (Nina Yhdellä i:llä)

Muut palkinnot jaoin niin, että ensin ylärivistä lehti ja sitten luonnollisesti alarivi vasemmalta oikealle.

Nro 5 on Villanne, Interweave Knits lehti

Nro 14 on Niina, Valovirkkauskoukku (Niina Kahdella i:llä)

Nro 24 on Ellie, kerroslaskuri Kacha-Kacha

ONNEA VOITTAJILLE!

Palkinnot postitan heti kun osoitteet on tiedossa.

Luontojussi%20B_04.jpg

Synttäribloggauksessa muistelin menneitä ja vielä tuli pari asiaa mieleen.

Ajatelkaapa, että vuoden 2005 lopulla oli neuleblogeja vielä niin vähän, että voitiin järjestää Kultainen Kudinpuikko -kilpailu. Kaikki Finnish Knit Blogs-listalla olleet blogit olivat mukana kilpailussa. Sarjoja oli muutama mutta en muista mitä kaikkia ja kilpailublogia ei enää ole olemassa, jotta asian olisi voinut tarkistaa. Googlella löytyy aika paljon kaikenlaista höpinää asiasta.

Sarjan "Visuaalisin blogi" on voittanut Terhin Mustaa Villaa. Se palkinto ainakin meni oikeaan osoitteeseen, mielestäni tuo blogi on edelleen hyvä visuaalisuudessaan.

Äänestäjien kesken arvottiin Addin kullattu pyöröpuikko! Sen voitti Mippe ja hän blogikirjoitksessaan tuumii:

Lainaus: "KULTAISET ADDIN 60 cm pyöröpuikot 3,5mm. Miten ihanat, ne on siis aivan upeat :oo Just tänään harmittelin ko ei oo 3,5mm pyöröjä :D Uskaltaakohan noita kullattuja käyttää mihinkään".

Noin yleisesti ottaen Addit olivat tuohon aikaan harvinaista herkkua muutenkin. Pikkuhiljaa niitä alkoi tulla kauppohin ja neulojien kukkaroita rasittamaan. Myös bambupuikot valloittivat neulemaailaman ja vähitellen muitakin välttämättömia välineitä, kuten esim. ennen niin tuntemattomat silmukkamerkit, esiteltiin blogeissa ja niistä tuli pakkohankitoja (= välineurheilua).

Siis moni sellainen asia, joka nyt on itsestäänselvyys oli silloin uutta ja ihmeellistä.

Nyt jäämme odottamaan runsain määrin toisia 5-vee synttäribloggauksia, moni blogi näyttää saavuttavan tämän kunnioitettavan iän. Pioneerithan ovat jo vuoden-pari vanhempia, kiitos heille esimerkistään.

KristiinaS