No niin, täällä ollaan! Matka meni hyvin ja peruutan puheen itsepalvelusta: Helsinki-Vantaan kentällä tuli heti henkilökunta auttamaan kun olin epäröivän näköisenä automaatin luona. Laukkutarrat tulivat tulostetuiksi ja laukut menivät koneen uumeniin. Kannettavaksi jäi vain läppärilaukku. Oslossa olikin sitt helppo vaihtaa konetta kun ei ollut matkakassia riesana.

Oslo-Alicante lennolla ei ollut paljoa matkustajia. Lento sujui nopsaan, en montaa kierrosta ehtinyt matkaneuleliinaa neuloa. Ihan kuin bussilla olis matkustanu. Euroopasta en paljoa nähnyt = paksussa pilvessä koko manner.

Alicanteen saavuttiin ihan ajallaan. Ihan ekaks oli ostettava iso Cocis! Ah. Löysin bussipysäkin helposti, netistä olin löytänyt tarkat ohjeet. Bussipysäkillä tulikin heti nainen kysymään mihin olen menossa yms., olin todellakin ihan oikealla pysäkillä ja matkan sai maksaa naiselle, kuljettaja pääsee sitt helpommalla. Ystävällistä palvelua tässä heti maahan saapuessakin. Benidormiin busilla on 45 minuuttia ja sieltä matka jatkui Maijan kyydissä noin puoli tuntia tänne Teuladaan.

 

Tässä kuvia lentokentältä ja maisemia merelle ja mantereelle. Alicanteen näytti kulkevan paljon rahtilaivoja.

 

Tervetulokahvit terassilla, lämpötila noin 16 astetta.

 

Iltasella käytiin tutustumassa ruokakauppaan. Ah mitä herkkuja kauppa täynnä, ja edullisempia kuin kotimaassa.

Tänään Teuladassa oli markkinapäivä, ostettiin torilta kaikenlaista tuoretta. Ja kyllä noi viinirypäleet maistuu ihan erilaiselta kypsyttyään oikeassa ilmastossa eikä missään tukkukaupan varastohallissa.

 

Mikälie puu mutta kukat ovat kauniit. Kuten kuvista näkyy, niin aurinko paistaa, linnut laulaa ja kukat kukkii:)

 

Markkinoilta lähdettiin uuden ostoskärryn kanssa, jota Rofe tässä vetää. Maijalla on täällä n. 40 vuotta vanha ostoskärry ja mä en semmosta vanhaa rumaa rakkinetta halunnu käyttää niin uusi oli hankittava, hinta 12,00 euroa. Ei se mitään superlaatua ole mutta varmasti ajaa asiansa.

Käsityötarvikekauppakin tuli nähtyä, jotain lankaakin siellä on myytävänä mutta en nyt tarkemmin tutkinut valikoimaa, pääasia että jotain saa jostain. Maijalta sain eilen kaksi kässylehteä, joissa on aivan hurrrrjasti kivoja joulupistelyitä. En mä niitä kyllä täksi jouluksi kerkiä mutta ehkä sitt ens vuonna saatte semmosia. Ja eiköhän Virpi ja Eila halutessaan saa malleista osansa;)

KS