Sopisko tällainen ruskea väri tylsän päivän päivitykselle?


Sää täällä Hesassa on lämmin mutta: sataa, paistaa, sataa, paistaa. Ei siis oikein ulkoiluilma. Saapahan olla hyvällä omalla tunnolla sisätiloissa kutomassa.

Laitoin tuonne sivuun Tekeillä olevien laatikkoon myös Valmistuneet työt, kun niitä ei aina saa kuvan kera tässä heti raportoitua.
Yritin tehdä "Valmistuneille" oman laatikon, en vaan keksinyt miten sen laatikon saisi "Tekeillä" olevien alle, olisi joku logiikka tuossakin palkissa. Uusi laatikko menee tuonne ihan alimmaiseksi, Nallesairaalan alapuolelle. Ehkä sitä ei voi valita mihin laatikko asettuu systeemissä?
Ja tuo Henkilöt-loota olis kiva olla tuolla ylhäällä, mun esittelyn jälkeen.

Olisikohan tuollainen laatikon tms. päivitys syynä siihen, että Blogilista näyttää blogeja päivitetyiksi, vaikka mitään huomattavaa uutta ei kuitenkaan blogissa ole näkyvissä sitten edellisen käynnin? Täytyy siis tutkailla muutoksia tarkemmin.

On muuten kiva, kun niin moni neuleblogi on laittautunut Blogilistalle. Paljon kallisarvoista aikaa säästyy kun voi käydä vain päivitetyissä blogeissa. Jos siis et ole vielä listalla, kipin kapin sinne listautumaan!

Keskeneräisiä töitä teen mikä käteen sattuu huoneessani paikkaa vaihtaessani. Kaikki siis edistyvät tasaista tahtia tasapuolisesti.

Uudessa Novita-lehdessä ei ollut mitään oikein innostavaa. Kevät-lehdestä en ole tehnyt mitään, Kesä-lehdestä vauvan jakun ja virkatun huivin. Jos Syksy-lehdestäkään ei tule mitään tehtyä niin kannattaako lehteä enää tilata? Klubisivuilla on mukava jutustella, saada vinkkejä ja yrittää jeesata muita, ja tämän edun siinä menettää jos lehden lopettaa. Täytyy nyt vielä miettiä asiaa kun on vielä yksi lehti maksettuna.

Kauneimmat Käsityöt kolahti postiluukusta tänään. Siinä on enemmän mielenkiintoisia malleja kuin em. lehdessä. Tilasin KK:n nyt heinäkuusta alkaen kun huomasin, että usein tuli irtonumero ostettua. Saa sitten nähdä mitä tulee toteutettua. Toisaalta mallit ovat aika ajattomia ja todennäköisesti käyttökelpoisia vielä ensi kesänäkin.
Lehdessä on myös nyt noita virkattuja rannekkeita (ks. tuossa vieressä: Rannekkeita), joita mä tein jo viime kesänä, eikä kukaan ymmärtänyt mitään niiden päälle! Ja samanlainen systeemi on nyt tehty myös jalkoihin.

Tänään olisin halunnut mennä Turkuun Keskiaikamarkkinoille. Matkaseuraa ei löytynyt ja tarkemmin VR:n ja bussien hintoja tutkiessani, totesin matkan aika hintavaksi. Niinpä jätin menemisen väliin kun ei ollut edes mitään tyytyväisyystakuuta, että perillä olisi varmasti ollut hintansa arvosta mukavaa. Matkaile tässä sitten kotimaassa kun naapuriinkiin pääsee edullisemmin!

Hyvää viikonloppua kaikille!
KS