EDIT. 5.9.2007: FiinaNeule on muuttanut. Uusi osoite: Lönnrotinkatu 9. Uudesta kaupasta kirjoitus.

Tämä ei ole maksettu mainos vaan ihan ilokseni tiedotan kanssaneulojille, että kotikaupunkini on saanut uuden lankakaupan. Minkä Turku menetti, sen me saimme:

FiinaNeule_01.jpg
FiinaNeule_02.jpg

Sateessa kaivoin kassista kameran ja sen ovat kuvat näköisetkin.
Astuin kauppaan kamera kädessä, toivotin onnea uudelle kaupalle, kysyin luvan ottaa kuvan ja näin oli ensimmäinen vierailuni kaupassa alkanut. Vastaanotto oli ystävällinen ja vapautunut, toisaalta ilmassa oli pientä avajaisjännitystä.

FiinaNeule_03.jpg

Viivyin kaupassa aika kauan ja monta asiakasta kävi sinä aikana. Kaikille riitti huomiota ja palvelua. Sai toki myös rauhassa katsella, ei niskaanhengitystä.
Hipelöin ja tutkin kaikki hyllyt ja langat. IHANIA värejä ja toinen toistaan pehmeämpiä lankoja, ohutta ja paksua, villaa, merinoa, puuvillaa ym. ym.  Mm. Marks&Kattens, Gjestal, Hjertegarn, Zitron, Almedahl ym.
Laatulankoja ja ilmeisen kohtuuhintaan. En tosin tiedä hintatasoa muualla mutta. . . .

FiinaNeule_06.jpg

Tarjoushylly
FiinaNeule_04.jpg

Olenhan joitakin näitä lankoja myös muissakin kaupoissa nähnyt, mutta jotenkin täällä ympäristö ja ilmapiiri tekivät kokonaisuudesta herkullisen. Totesin, että minun pitäisi varmaan mennä illalla siivoamaan lattia kuolastani:), vaan kuuluivat muutkin ihastelevan siihen malliin, että voisin saada luuttuamiskaverin.

Avajaistarjouksena tänään ja huomenna (tiistaina) on -20% kaikista Nordian langoista. Mitkä kaikki ovat ko. lankoja - ei aavistustakaan. Lisäksi oli alekorit, joissa keriä 1.00 ja 1.50 €.

Myös joitakin huovutettuja tuotteita on myytävänä.

FiinaNeule_05.jpg

Hahtuvaa ei ole, mutta huovutusvillaa on ja ohutta huovuttuvaa lankaa. Nimeä en muista, esitelehtisessä siitä oli tehty tyynyjä, tabletteja, vauvanpeitto ym. sisustustavaraa. Ihan kivoja.

Yksi asiakas tuli sisään ja olisi halunnut välttämättä ostaa mallipuseron. Hän oli jo aamulla ohikulkiessaan sitä ikkunan läpi katsonut. Vaan eipä se ollut myynnissä, on jonkun oma ja jo käytettykin. Esillä oli useita neulepuseroita, joista saa hyvän kuvan minkälaista ko. langasta tulee.

Osoite on Freda 42, se on sen aukion reunalla, jossa usein skeittaajat viilettävät. Metrolta tultaessa lähdet etelään, sähkötalon ohi ja siinä se aukio onkin. Saksalainen koulu on kaupan vieressä. Auki näyttäis olevan 10-18, puh. 09-7268 1272.

Laittaisinkö vanhat langat kirppismyyntiin niin saisin ostaa uusia ihanuuksia?
Myyjä laittoi mukaani huomiseen Leppävaaran tapaamiseen pari Marks&Kattensin esitelehdykkää.

Nyt voinkin neuloa lankojani pois vetrein hartioin, olin hierojalla. Niskaa olisi syytä pitää pystymmässä ettei niskalihakset jumittuisi. Pää tuppaa kallistumaan eteenpäin ja siitä lihakset ei  kuulemma tykkää.
Tervemenoa Fiinaan!

EDIT: Unohdin mainita, että kaupunkilehti  Vartissa on tänään pieni artikkeli neulelehti Ullasta. Onnittelut 1-vuotiaalle täältäkin:))

KS