Kasseja, kasseja..... On se vaan helppoa kun näihin ommeltuihin kasseihin ei tarvitse etsiä kahvoja. Nyt on melkeinpä kissojen ja koirien kanssa käännetty kivet ja kannot, että löytyisi rottinki/bambukahva virkattuun kassiin. Siis sellainen malli, joka on tuolla mun virkatussa kassissa, jonka voi tarvittaessa vaihtaa kassista kassiin. Niitä kiinteästi kiinnitettäviä malleja kyllä löytyy mutta ei tätä.

Tämä viime kesänä valmistunut kokoelma on minun "rantapuistovarustus":

  • iso kassi, johonka mahtuu päivän muu tarpeisto käsityön lisäksi
  • pikkupussukka roinalle
  • pienempi kevyt kassi, joka on
  • tuolia varten. Siihen sopii myös filtti.

Selkänojallinen tuoli on aivan pistämätön juttu. Saatan viettää koko päivän Kaivopuistossa, Merisataman rantanurmikolla tai Uunisaaressa puun alla varjossa: kutomassa! Ja välillä tietysti luen ja tiirailen rantaleijonia ja ohi lipuvia purjeveneitä pikku kiikarillani. Ja päivän jäätelön ostan kioskilta, jonka tuotolla tuetaan.... jaahas, no jotain hyvää järjestöä. Filtillä istuessa selkä väsyy piankin mutta tässä istuskelee mukavasti.
Tuoli tuli mukaan viime kesänä Tallinnan Sadamarketista viimeisillä kruunuilla. Siinä on maastokuvioinen kangas (siis Miesten tuoli!), jonka jätin uuden kankaan alle tueksi. Omassa kassissaan tuoli kulkee kevyesti ja kätevästi mukana.

Kankaat ovat jälleen kerran Eurokankaan palalaatikosta pilkkahinnalla. Tuolinpäällisissä on tarrakiinnitys.
Isossa kassissa on vuorina tuota ohuempaa suhisevaa sadetakkikangasta, pitää kosteuden ulkopuolella ja tukee, koska kirjava kangas on strech-housukangasta ja venyisi hitusen ilman vuoria.
Filtti, joka  ei ole kuvassa, on KOLMEN euron pala kivaa huonekalukangasta. Sopivan kokoinen, tukeva ja kiva kuvio.Ja huomaattehan nuo sävy sävyyn olevat rantatossut! :)

KS