Vihdoin ja viimein sain itseni Taito Shopin ovesta sisään ja lankaosastolle.
Oi voi mikä värien runsaus vallitsee lankahyllyillä. Tässä kaupassa kannattaa käydä Helsingin vierailulla ja yhdistää se aivan lähellä sijaitsevan Sypressin käyntiin.

Lankavalikoima on aika runsas. Esimerksiksi Sandnesgarnin Kitten Mohair, Easy, Fritidsgarn, Alpakka ym. Teetee´n lankoja esim. Poppari, Primavera, Alpakka. Sublimea, reumalankaa ynnä muuta ym. Kaikkea en muista.

Kotimaisia lankoja on runsaasti ja niissä paljon värejä vaikka minkälaiseen kirjoneuleeseen. Olisikohan aika kohta kypsä, että neulojat alkaisivat enemmän käyttää näitä lankoja ja ulkomaisten lankojen ihannointi hiipuisi?

Pirtin kehräämön hahtuvalanka ja -kiekko hyllyillä on myös väriloisto.

Pirkanmaan Kotityön Pirkkalankojen hylly on niin herkullisia värejä täynnään, että jos jotain pitäisi ostaa niin valinnan vaikeus olisi edessä.

Kauhavan kangasaitan ja Esiton langat ovat myös hyvin edustettuina.

Harmaata pässinpökkimää lankaa, ah ai ai. Paksua Fanttia huovuotustöihin yms., paperinarua, poppanakudetta ynnä muuta ynnä muuta.

Nypläyslankoja on runsas valikoima.

Myymälässä on myös paljon suomalaista käsityötä tarjolla. Ne ovat ilo silmälle sekä todiste siitä, että täällä osataan ideoida ja valmistaa laadukkaita tuotteita.

Yritän käydä myymälässä mahdollisimman pian uudestaan ja ottaa pari kuvaa iloksenne.

Palvelu oli ystävällistä vaikka olin vain katselemassa.

KS