1267006084_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen sain ihanan yllätyspuhelun Vihreän Vyyhdin Lealta. Hän halusi antaa lankaa hyvään tarkoitukseen. Tänään kävin Hakaniemen hallista myymälästä noutamassa kauniin ja värikkään kassillisen lankaa (2.5 kg). Taattua OnLine laatua Bingo ja Candy, molemmat 100 %puuvillaa.

K I I T O S !

VV_02.jpg

Ken haluaa meille myssyjä tehdä ja tarvitsee sitä varten lankaa, niin näitä saa minulta pyytämällä sähköpostilla [email protected]. Stadin alueella voin tuoda lankaa (säästyy postimaksut) ja tilanteesta riippuen myös muualla pk-seudulla voin piipahtaa. Valmiita myssyjä käyn myös noutamassa. Postitusosoitteen saa minulta em. sähköpostista.

Lankojen noutoreissulla kävin myös hakemassa 21 kpl myssyjä Maunulasta Irmalta.

K I I T O S !

VV_01.jpg

Leenah:n bloggaus:

Soittelin eilen HUS:n syöpäklinikalle.
Yhteyshenkilömme apulaisosastonhoitaja Tarja Nissinen päiväosasto 4:lta kertoi, että pelkästään jo heillä käy noin 100 potilasta viikossa.

Päiväosastoja on 4, joista yksi hoitaa potilaita myös iltaisin, eli kahdessa vuorossa. Vuodeosastoja on 2, siellä potilasmäärä on hiukan pienempi. Eli kokonaisuudessan 550-700 potilasta viikossa. En uskalla tarkemmin arvioida. Kuukausittaista eri potilaiden määrää on vielä vaikeampi arvioida, koska osa potilaista käy tiheään tahtiin hoidoissa, osa harvemmin.

"Kohtalo" valitsi meille kohteeksi päiväosasto nelosen. Siellä on enimmäkseen rintasyöpäpotilaita, jotka Tarja Nissisen mielestä ovat oiva kohderyhmä sieville myssyille. Lions-Ladyt olivat tehneet kaulaliinoja 120 kpl viime syksynä ja ne olivat menneet yhdellä osastolla viikossa.
Eli jo tehdyt myssyt riittävät yhdelle osastolle noin viikoksi.

Loput myssyt annetaan sitten samalla osastolla seuraaville potilaille ja/tai jaetaan muille osastoille osastonhoitajien toimesta ja niin kauan kuin myssyjä riittää.Yritämme tietysti tehdä oikein monta myssyä vielä!!!

Tarja Nissinen lähetti kiitokset jo etukäteen kaikkien puolesta ja sanoi olevansa iloinen näin ihanasta ideasta.
Luovutuksesta ja sen tarkemmasta ajankohdasta enemmän sitten kun se lähestyy. Olemme mainostaneet, että tavoitteemme on 300 myssyä.
Lupasin myös, että virkkaan itse loput, jos tavoite ei täyty. Mutta tätä tahtia ylitämme sen kyllä ja reilusti! (toivottavasti, sillä sormeni sanovat kohta sopimuksen irti ;-) )

Eli suurkiitos kaikille, jotka olette mukana!
Toivottavasti saamme paljon lisää innokkaita virkkaajia ja neulojia.

Yksikin myssy riittää tekemään yhden ihmisen iloiseksi, ja lämmittämään niin päätä kuin sydäntäkin.

Kiitollisin terveisin
leenah

Sannalta sain kuvan myssyistä, jotka tulivat nuori mies Juholta Lohjalta.

K I I T O S !

Juho%20Lohja%2017%20v.JPG

 

Eiköhän tässä taas ollut myssyasiaa kerrakseen. Palataan näihin taas viikonlopulla.

Pysykää kanavalla! Torstaina blogissa on erityinen päivitys!

KS

PS. Kanta-Hämeen myssyblogista voit lukea Wetterhoffin sytomyssyilijöille myöntämästä alennuksesta.

Janakkalan Sanomissa myssyjuttu.