WDC Helsinki 2012

Tiistaina oli pakko mennä Stadille asioille. Ah ja voih, oli kyll taas ihana kävellä Espalla ja torilla yms. Espalla oli pari uutta ylellisyysmyymälää, joidenka kauniita tuotteita oli kiva katsella, onneksi hintalaput eivät olleet esillä;)

Iittalan myymälässä imin itseeni väriterapiaa! Kauniita ja ihanan värisiä uusia astioita on tullut markkinoille! Teeman turkoosi ja oranssi, Korento, Taikan pöllöt (noh nehän nyt on jo vanhat mutta ...) Kotikaupunki Meri muki mulla jo onkin.

Bockin talon käsityöläisten tuotteet, oih, olisin voinut ostaa monta kivaa juttua, mutta ei siinä ähkyssä uskaltanut kukkaroa avata, olis tullut ostettua vaikka mitä. Onneksi en tuhlannut kaikkea rahaani Espanjassa, jotain pientä kotimaista voin hankkia kesäksi.

Metrolla stadille ja takas, siitä en nyt puhu mitään, uhhuh:(

Himassa oon pikkusen siivoskellu. Oli täällä kyll siivottu mutta keittiön työtasoilta löytyi jos jonkinlaista roskaa ja tsiljoona murusta. Ja kissankarvoihin kompastuu.

 

Postin lukemisessa on mennyt tovi jos toinenkin. KIITOS kaikille joulukortin lähettäneille. Sainhan näistä kyllä e-meilillä tiedot etelään mutta oli kiva katsoa ja lukea ne ihan oikeasti.

 

Tänne on kertynyt monta viskikoteloa! Osa on peltiä osa kovaa pahvia. Jos joku tarvii tämmösiä niin mielellään saa, siis täällä Stadin alueella, esim neuletapaamisessa annettavaksi tms.  Kirppikselle vien ens viikolla jos kukaan ei halua.

 

Onneksi kevät jo tekee tuloaan, aurinko paistaa ja lumet sulaa. Lähtiessäni etelään sanoin tulevani keväänkorvalla. Tiistaina oli Kevätpäiväntasaus, ja siitä se kevät alkaa ja johan se terminen kevät on täällä!

Lauantaina pääsenkin sitt piiitkästä aikaa neuletapaamiseen Soukan Menita Outletiin! Jee! Tapaamisiin!

KS

PS Kommenttien KIRJAINTARKISTUS: se on mulla nyt hetken päällä kun roskakommentteja oli tullut puolessa tunnissa ihan valtava määrä. Sorry ku nyt tulee vaivaa mutta eiköhän Vuodatus saa nuo taas kuriin.