A happy new mama with her baby Pippi!

Tässä iloinen, onnellinen uusi äiti!
Tara, 2v. ja hänelle synttäriksi virkkaamani nukke, jonka nimi on nyt Pippi.Ohje: SK2/2005
Lanka: Kotiväki, ja hiukset Tennesee. Hiuksiin käytetty lanka oli sopivasti kiharalla, koska se oli kertaalleen kudottu ja purettu. Mitä lie puseron kutomisessa sattunut?


APRILLIA, APRILLIA sanoi äitini kerran....

Se oli jotain kuuskyt-luvun loppupuolta. Olin kiinnostunut UFOista ja luin paljon kirjoja aiheesta (Däniken ym.) Eräänä aamuna äiti tuli herättämään minut sanoen, että "nyt on varmaan ufot käyneet pihalla, tule pian katsomaan."
Siinä kyllä unihiekat saivat kyytiä kun pihalla keskellä koskematonta lunta oli kummallisia jälkiä. Sellaisia noin 20 cm pitkiä kapeita painaumia, joka toinen sojotti vasemmalle joka toinen oikealle. Niinkuin olisi pitkillä kapeilla kengillä kävelty.
Vaan kun ne alkoivat ja loppuivat yhtäkkiä siinä keskellä pihaa. Ne ei tulleet eivätkä menneet mihinkään. Semmonen ehkä 10-15 metrin matkalla niitä oli. Ufomiehethän siinä nyt varmaan on olleet. Taisi siinä jo vähän pelottaakin. Vaan sitten äiti loihe lausumaan: Aprillia, aprillia syö silliä! Voi ei, olin aivan unohtanut, että se oli tämä päivä.

Mikäs ne jäljet sitten oli tehnyt. Ei, äiti ei ollut käynyt niitä tekemässä. Sähköjohto kulki ilmassa talolta tielle. Johdon päälle kasautunut lumi oli yöllä pudonnut palasina alas saaden aikaan tuon kummallisen kuvion! Jotenski luulen, että äitikin on ensin ollut ihmeissään mitä ne on.

Pila oli hyvä, toden oloinen ja ajan hermolla. On sille sitten naurettukin.


KS