. . . ja kun ei sitä talvea kuulu ei näy niin laitanpa pari rentoa kesäkuvaa, jotka sain Vilijaanalta, ja Jonnalta.

Ihanaa, ihanaa oleilua kalliolla!

 

Tässä mä varmaankin ihmettelen, kukas sieltä tulee? Jaana ja Jonna! Jee!

 

Ja tässä kuva nimikyltistäni! Kiitos Jaana!

 

Tapaus "Rupikonna pissii" oli yks hauskimmista illoista keittiksellä, viikolla siellä on kiva olla kun kännikalat puuttuu.

Noh, siinä istuskellessa näin silmäkulmasta jotain liikkuvan. Tais olla hiiri tai myyrä. Eipäs, taas liikkui ja katsoin tarkemmin. Suuren suuri rupikonna se siinä löntysteli, hyvä kun jaksoi liikkua, niin oli suuri ja lihava. Lähelle mennessäni se sitten ilmeisesti pelästyi ja silta tuli pissa "housuun", jos sillä olis ollut housut. Ja eikun uusi pissa, ja vielä kolmaskin. Se näytti oikein pumppaavan sitä pissaa itsestään. Onkohan siinä joku pelottelu haju toisia eläimiä varten?

Innostuin sitten esittämään puhelua Luontoiltaan, kyselin konnan käyttäytymisestä ja sain hassuja vastauksia. Hauskaa oli. Noh, tuo kun oli noin komea yksilö niin ajattelin siitä kehkeytyvän yhtä komean prinssin jos sitä suutelisin. "Yritys hyvä kymmenen" mutta konnapa päätti, että mua ei pussailla ja yks kaks se ponkaisi aimo loikan. En tiedä kumpi pelästyi enemmän; minä vai konna. Konna meni piiloon halkopinoon ja minä päätin etsiä prinssini valmiiksi ihmisenä;)

Löng ja Löngast kaupan esittely on kirjoitettu,

ja myös Etno-kauppa.

Perjantaina 4.11.2011 oli tällaiset silmut (pihlaja?)

KS