Jouluaatto sujui mainiosti. Ruoka oli hyvää ja sitä oli myös riittävästi, jäi Villelle kotiinvietäväksikin. Ja tänne jäi tiskivuori.


Olen ollut todella kiltti, sain näin monta lahjaa:
Joululahjat_2.jpg

Hyvää joulua äidille:
Joululahjat_1.jpg

Lapsella on ilme virneellä, mitähän rasialta näyttävästä paketista paljastuu? Ja se tuli avata ensimmäisenä!
Jee!

Lapsuudesta asti perinteinen joululahja on ollut marsipaanipossu. Ilman sitä joulu ei ole joulu. Lapsi muisti äitiä näin monella possulla:
Joululahjat_3.jpg

Näkikö joku nuoren miehen lankakaupassa?:
Joululahjat_4.jpg

Tuo oli iso pehmeä paketti ja isosta kovasta paketista paljastui polttava CD-asema täydennykseksi tähän viime jouluna saatuun läppäriin! Tietysti mukana oli myös CD-R-levyjä. Asennus käynnissä:
Joululahjat_5.jpg

Maijalta sain tällaisen kätevän laukkukoukun:
Joululahjat_6.jpg
Olen tähän asti pitänyt mukana tavallista S-koukkua, mutta se ei pysy hyvin pöydän reunassa eikä tuoleistakaan aina löydy S:lle sopivaa koloa. En mielelläni laita laukkua kahvilan tms. likaiselle lattialle.

Villeltä vielä enkeli, ja Maijalta upeat viininpuna-musta raidalliset sukkikset (huom. väri; baskeri ja laukku!) sekä espanjan manteliherkkua. Pikolta tuoksukynttilöitä.
Joululahjat_7.jpg

Villekin on ollut kiltti, lahjaläjä:
Joululahjat_8.jpg

Oli sukkia, pyyheliina, Thaimaan rahaa vastaisen varalle, sipulipussi sipuleineen, paperiveitsi (se hevosenpää lankakasassa aikaisemmin mainittuna) ym.
Ennen/jälkeen huovutuskuvien salaisesta projektista tuli lumiharja-skraba "hanska". Idea on Novitan talvilehdestä mutta minäpä tein tällaisen suuremman version. Päässä on kuminauha, jotta "hanskan" saa tähänkin välineeseen. Novitan malli oli pieni ja ilmeisesti sopii vain lyhytvartiseen skrabaan. Nimikirjaimet on neulahuovutettu.
Joululahjat_10.jpg

Toinen salainen juttu oli hamsterit. Kun se neulottu hiiri oli tehty, Ville halusi sen tyyppisen hamsterin. Tein nämä kuitenkin neulahuovuttamalla. Poskipussissa taitaa olla jotain hamstrattuna!
Joululahjat_9.jpg

Viimeisenä on lapaskasa, joka lähti Englantiin. Koko perheelle lapaset vauvasta vaariin, 6 paria!
Joululahjat%2011.jpg
Lapaset pakkasin pusseihin, jotka ovat kiinni toisissaan narulla ja välissä vielä kulkunen kilisemässä. Koko kasa yhteen isoon lahjakassiin. Vain naru ja sen päässä oleva pompula näkyvissä.
Avausohjelappu: Pull the trigger!

Joululahjat_12.jpg

Jos systeemini toimi, niin toivottavasti perheellä oli hauskaa kun tämä ketjupaketti tuli kilisten esiin. Pakettikortit neulahuovutettu, saajan nimikirjaimella piti oma pussi tunnistaa.

Siinähän sitä nyt sitten oli lahjoja ja kuvia yllin kyllin.
Taidanpa käydä Pahaisessa blogissa  ja A&O:ssa katsastamassa kippurakärkitossujen ohjetta. Lahja-Huopasesta voisi sellaiset itselle tekaista.

KS