Monen monituista päivää olen ollut vain kotona. Nyt sain itseni vihdoin ovesta ulos.

Keskikaupungin lämmitetyt kadut ovat kamalat. Se on oikea "turhake-keksintö". Kadut ovat likaista moskaa täynnään. Kumisaappaat olisivat oikeat jalkineet Aleksilla ja Espalla sekä näiden poikkikaduilla kulkiessa.
Em. linkissä on H:gin Energian kehusanoja lämmityksen eduista. Muun muassa liikkeiden siivous vähenee kun kuraa ei ole! Pah! Ja vielä Pöh! Paljon enemmän on kaupoissakin kuraa ja ne eteismatot on litimärkiä. Lumen saa paremmin kopisteltua pois kengistä kuin tuon loskan. Eikä sitä nyt voi edes yrittää kopistella kun jo matolle astuessa vesi tirskahtaa. Ei ole varmaan ne suunnittelijat koskaan käyneet oikeasti kävelemässä tähän aikaan vuodesta näillä kaduilla ja liikkeissä.

Nuorilla on sellaisia karvaisia talvikenkiä ja voitte vain kuvitella, minkä näköisiksi ne menevät likaisissa vesilätäköissä kulkiessa. Mokkasaapikkaista puhumattakaan. Kesällä sadelätäköt ovat sentään suhteellisen puhdasta märkää eivätkä kengät niin kärsi. Jos lunta sataa hiemankin enemmän, lämmitys sulattaa vain osan siitä ja kaduilla on puolinilkkaan asti sohjoa. Minä kulkisin mieluummin hiekoitetulla, tallatulla lumella. Toinen kauhistus on katujen päällystämisessä käytetty kivi. Liukasta kuin mikä eikä niitä voi hiekoittaa.

Kallion kaupunginosaan menin varta vasten: kävin kutomassa pätkän Tarja Halosen kaulaliinaan Porthaninkadun vaalitoimistossa. Pitihän tähän hauskaan jippoon osallistua.

Tämä ei ole vaalimainos,  pitihän kuva ottaa tähän mennessä valmistuneesta kaulaliinasta, jota on rulalla  aika lailla. Kutoa saa vaaleihin asti.KS