Alakuloinen mieli aiheuttaa ostoshalun. Kaiketikin sillä hakee jotain mielihyvää päiväänsä vaikka rahatilanne ei sitä sallisikaan.

Ostin Hakaniemen torilta 4 kanervaa piristämään ikkunaani. Hallista en sortunut ostamaan mitään vaikka kaikenlaiset herkut houkuttelivatkin.

kanerva_01.jpg

kanerva_03.jpgkanerva_02.jpg


Huoneeni ikkuna on kolmiosainen, yksi kanerva vasemmassa ikkunassa, kaksi keskellä, joka on leveämpi ikkuna, ja yksi oikean ikkunan kohdalla mutta sen kuva ei onnistunut. Ikkunan edessä on tuollainen saderoiske-suojalasi, jossa nämä kukkatelineet ovat.


Ostin kolmet bambuiset sormikaspuikot, koot 2, 2.5 ja 3. Kudoin eilen pieniä sukkia ja hermot pettivät kun metallipuikot lipsuivat työssä koko ajan ja tuntuivat olevan tiellä. Jospa näillä nyt sujuisi paremmin.
Vihreässä Vyydissä on nyt runsas valikoima ruusupuisia puikkoja.


kanerva_04.jpgTunteakseni osaavani edes jotakin, tein Stadin Slangi ry:n 10-vuotisjuhlanäyttelyssä slangin bonjaamistestin. Tulos on hyvä, 8 oikein 10:stä. Toinen virhe oli sanassa nenä, olen käyttänyt siitä sanaa klyyvari, mutta testissä se oli joku minulle outo sana. Toista virhesanaa en edes muista.
Testissä voi valita joko vanhan tai uuden slangin. Uutta slangia en edes viitisinyt kokeilla kun jo kadulla sitä kuullessa tuntuu ettei siitä ymmärrä tuon taivaallista.
Tämä spettari taitaa olla parempi kuin mikään koulusta saatu:)

kanerva_05.jpg


Näyttely on kaupungintalolla tämän kuun loppuun, suosittelen kaikille stadilaisille ja tietysti muillekin.

KS