Koko päivän olen ompelukoneen kanssa ollut sulassa sovussa. Noh, yksi neula katkesi mutta se ei ollut koneen syy;)

Tallinnasta ostetusta leppäkerttupellavasta tuli kaksi pyyheliinaa Huvilalle ja kaksi kesäkässäpussia. Edellisellä ompelukerralla ompelin yhden kesälaukun, joka meni Susien tyttärelle yllärilahjana kun kävin karitsoja katsomassa. Tietysti sitten Susi halusi itselleen samanlaisen. Kangasta oli just laukun verran jäljellä ja nyt se on sitten Susien kesäkassiksi muotoutunut. Ei se just samanlainen ole mutta sinne päin

ompelut_01.jpg

Viime viikolla hain telttani korjauspajalta, Laatuteltta Ky Vilkman, ja sain Ison kasan jämäpaloja, joita tekijä vaan ei millaan raaskinut roskiin laittaa. Tottahan toki mulle hyvät ulkokankaanpalat kelpasi. Nyt on ekat ommeltu jo. Ikeasta ostamaani hyllyyn ompelin ns. oven. Just semmosta kangasta oli just sopiva pala.

ompelut_02.jpg

Karnaluksista kannattaa aina ostaa kaikkea kivaa jos silmiin sattuu. Varsinkin jos jotain on jo pitänyt kädessään niin sitä ei kannata jättää ostamatta. Kerran pidin Hello Kitty tavaraa sormissani vaan en ostanut. Seuraavalla kerralla semmosta ei sitten enää ollut. Näillä on tuo oviverhosomistettu:

ompelut_03.jpgompelut_04.jpg

Huvilan  uutta tiskipöytää varten ompelin suojuksen/helmat mikä se nyt lieneenkään, siis kirppikseltä kolmen euron silityslauta sai hupun päälleen.! Kuvan saatte sitten paikanpäältä otettuna. Viimevuotinen tiskisysteemipöytä muuttuu nyt keittämispöydäksi. Juu, mä tiedän, että ihmiset nauraa näille mun virityksille mutta tarvitaanhan meitä kylähullujakin.

Huomenna jos jaksais/viitsis sitten kyllästää teltan saumat, jotka viime kesänä vähän tihutti vettä läpi. Ja terassikatosta voi suunnitella ja ehkä pikkusen ommella.

Ehkä ensin tarvii vähän siivota tämän päivän touhuamisen jälkiä;)

ompelut_05.jpg

ompelut_06.jpg

 

ompelut_07.jpg

KS