Miercoles

Laitanpa tähän alkuun ei niin joulukuisen kuvan itsestäni aamukahvilla. Juu, ei oo tukkakaan vielä kammattu mutta tämä ei olekaan kuva pressanlinnasta. Linnan tapahtumissa pysyin hyvin mukana kuuntelemalla selostusta Netti-radiosta ja iltapäivälehdet päivittivät kuvia suht sukkelaan. Mun mielestä Jenni Vartiainen oli ihan ehdottomasti tyylikkäin ja kaunein. Monta muutakin kivaa ja kaunista oli mutta kun vain yhden voi nimetä parhaaksi.

 

Kävin postilokerolla ja Katju teki sen taas: ensimmäinen kirjekuori uuteen osoitteeseen! Häneltä tuli myös Vuosaaren kotiin eka kirje. Naminami Fasun suklaapatukka, neulojan joulukortti ja itsetehty enkeli. Punaista hilettä on nyt vähän siellä ja täällä;) KIITOS Katju!

 

Maijalta tuli Joulukalenteri, kiitos. Monta luukkua saankin jo avata.

 

Tänä iltana joulutunnelmaan pääsen joulukonsertissa; englantilaisia joululauluja "X-mas Carol".

 

Tässä on nyt kuva Teuladan ompletarvikesekatavarakaupan ikkunasta, ja kyllä siinä on mallijalka paljaaltaan, olis edes villasukka varpaissa;)

 

Teuladan pikkukaduilla on mielenkiintoista kulkea. Saattaa päästä kurkkaamaan jonkun kotiinkin. Monilla on ovi suoraan kadulle. Oven edessä on sälekaihdin. Usein sen takana oleva ovi on auki, ja verhon raosta pujahtavat sisälle. Toisinaan taas tuo kaihdinkin on auki ja asunto on siinä framilla. Joskus perhe istuu kahvilla, tai siivootaan tai milloin mitäkin. Ohikulkjjat pysähtyvät vaihtamaan kuulumisia yms.

 

Mä olen nyt päättänyt, että en lähetä täältä joulukortteja. Ensinnäkään ei ole mitään kivaa silmiin sattunut ja täällä tuo postimaksu-systeemi on hieman erikoinen, niin en ota riskiä, että joutuisin maksamaan kalliimman päälle postimaksua. Esim. neliskanttinen kuori maksaa enemmän kuin suorakaiteen muotoinen vaikka paino ynnä muut speksit olisivat samat. Ja olisi tosi vaikea päättää kenelle lähetän ja kenelle en, jos määrää alkaisin karsimaan. Kaikki joutuvat tasapuolisesti olemaan ilman korttia, that´s it, sorry.

Toisen korttimietinnän kävin jo kotona ennen lähtöä. Perinteitä noudattaen otin kesällä tämänvuotisen joulukorttikuvan. Mietin, että teetänkö kortin ja laitan postivalmiiksi ennen lähtöä. Sitten ajattelin, että lähetän täältä jotain enkä teetäkään kortteja. Tai jos sittenkin. Ja sitten mietin, että jos vaan tälleen netissä laitan sen oman korttikuvan kaikille. No ei, sekään ei oo kiva, jos joku vaikka kerää mun joulukortteja niin yksi jää sitten paperisena saamatta. Ja niin edelleen  . . .  Miten voi yks joulukortti näin mietityttää. No mutta nyt päätös on lopullinen ja pitää: ei postitettuja joulukortteja Espanjasta, ei omaa korttia nettijulkaisuun, ei niin mitään. Saatte sen kortin sitt vuoden kuluttua, jos Luoja suo. Edellisvuosien kortit näette kategoriassa Joulukorttini.

KS