Koittihan se saareen menopäivä vihdoinkin. Aamupäivä oli sumuinen mutta vuorovene löysi perille. Eipä olla ennen menty saareen niin, että saari näkyy vasta kun ollaan jo melkein perillä. Tavaraa oli veneen täydeltä, moni tuli kesäasumuksensa pystyttämään.

Helatorstai_01.jpg

Helatorstai_02.jpg

Helatorstai_03.jpg

Helatorstai_05.jpg

 

Sain Huvilalleni oikein lautalattian! Stadi joskus teki muutaman tällaisen teltanpohjan kokeeksi. Sitten rahat loppuivat. Tämä yksilö oli jäänyt pieneksi edellisen "omistajan" hankittua suuremman teltan ja onni potkaisi minua kun sain tämän käyttööni. Puolen talvea mietiskelin, kuinka systeemi toimii ja miten teltta siihen asettuu. Mutta kun oli hyvät apurit, Ville ja erityisen kätevä Maria, niin kaikki kävi sutjakkaasti ja onnistui erittäin hyvin. Aikaahan ei paljoa ollut, koska apurit lähtivät iltapäivällä takaisin kaupunkiin.

Helatorstai_06.jpg

IMG_2247%20%28Custom%29.JPG

Tärkeä homma: laittaa reiänreunoja teltan helmaan.

Helatorstai_09.jpg

Kehikon reunassa oli reiät, joten päätin reijittää helman ja kiinnittää sen narulla kehikkoon. Kätevä ja helppo ratkaisu. Sana on jo kulkenut saaressa, että onpa hyvin laitettu;)

1274478665_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Kesän ensimmäinen ötökkäkuva.

Helatorstai_10.jpg

 

Marialle ISO KIITOS avusta!

Marian blogissa Lankatarinoita on tarkempi kuvaus päivän kulusta ja töistä.

 

Yhdessä yössä kotona ei paljoa ehdi teille kertoa ja kun kuvia on kertynyt jo 100! niin valinta on vaikea mistä kirjoittaa ja mitä kuvia pikaisesti tänne laitan. Ehkä kirjoituksen tai pari kerkiän vielä tehdä.

KS