Mä oon ollu kärsivällinen mutt nyt mulla alko pinna palamaan tän Vuodatuksen kanssa!

Monena päivänä on ollut jos jonkinlaista ongelmaa ja häiriötä. Vaikuttaa siltä, että on lopunajan meininki päällä. Ei mitään tietoa  eikä tiedotusta tule mistään minnekään mitä on tekeillä. Vai onko mitään, onko siellä kukaan enää tekemässä jotain tälle vaiko ei? Mä luulen, että ei. Kyllähän Alman kokoisella talolla luulis olevan ihmisiä, jotka olis saanu tän jo kuntoon. Ja olis edes yks ihminen, joka pitäis asiakkaat ajan tasalla ja kertois missä mennään. Jos ei mennä missään eikä mihinkään niin sanois sitt senkin reilusti. Tää ei oo nykyaikaa tämmönen peli.

Noh, mä sitt siirsin blogitekstit Bloggeriin  Mutta mutta . . . Sehän on nyt ihan dorka ku ei oo mitään kategorioita, kaikki on yhtä sillisalaattia. Ja niitä hirveitä rivinvälejä tai kappalevälejä yms. semmosia kummallisuuksia niin, että tekstit on ihan järkyttäviä.

Enkä mä tiedä mistä ja miten sinne saa kuvia laitettua, enkä mitään tiedä. Miks sanastokin on ihan erilainen. Siellä on ihan kummallisia sanoja, on ne kaiketi suomea, mutta en mä ymmärrä mitä ne tarkoittaa. Unohdinkin ne jo niin etten voi tähän kirjoittaa mitä tarkoitan.

Mä en tiedä mitä mä nyt teen. Harmittaa niiiiin peeevelisti kun hieno ja iso työ, paljon arvokasta tietoa on nyt semmosta ku se on, siis ihan ala-arvoista.

Saaressakaan en tänä kesänä kuvannut paljon mitään ku kaikki oli jo kuvattu ja tänne laitettu. Mutt missä ne nyt on? Bittitaivaassa, hah.

Niinkauan tää oli Tuomaksen bisnes niin kaikki pelas hyvin. Juu, oli ongelmia ynnä muuta mutta Tuomas sentään korjas ja touhus kuntoon kaikki. Se tiedotti heti jos jotain oli ja katkoksista tuli tieto etukäteen. Oli e-meili johon se vastas pian, oli blogi jossa se kerto miss mennään ynnä muuta. On se ihmeellistä, että se pysty yksin hoitaan tätä. Okei, systeemi paisu niin ettei sitt yhden ihmisen resurssit ja pelit sun vehkee riittäny ja jotain oli tehtävä. Ja kai kiinnostuskin sitt lopahti ku tuli uusia haasteita elämään. Mutt kyll tää on todella ihmeellistä ettei iso mediatalo pysty hoitamaan hommaa.

Okei, tää on blogi on vaan mun, pienen ihmisisen, höpötyksiä ja kuvia mutta mä oon panostanu tähän paljon. Yrittäny kirjoittaa hyvin ja kivasti, ottanut kuvia kaikenmaailman asioita ynnä muuten silleen. Ja ihmiset on tykänny. Lukijoita on ajoittain ollut ihan hurjasti. Hukkaan mennyttä kaikki vaiva ja yritys. Tai no ei ihan hukkaan: tosi monta kivaa ihmistä oon tavannu ja tutustu tän blogin kautta. Ne sentään on ja pysyy, vaikk on kyll muutama jo menny ikuisesti poiskin.

Kyll sapettaa ihan tanakeleesti ett ei niin yksinkertasita toimenpidettä oo tehty ku: varmuuskopio! Ihan alkeellinen moka. Kyllä mulla on kuvat tallella disketeillä mutta en kyll niin isoa hommaa rupee tekeen että kaikki kadonneet tänne uudestaan laittaisin. Ja tänäänhän tänne ei oo edes kuvia saanu ladattua! Kun en yksinkertaisesti enää voi luottaa siihen, että tämä Vuodatus pysyy ja on ja tulee kuntoon. Ei kerta kaikkiaan enää voi ajatella, että tästä mitään tulis enää.

Sorry, oli nyt vaan ihan pakko purkaa tää iso harmistus.

KS