Karnaluksilla on myös nettikauppa, jossa hinnat ovat ehkä hieman kalliimpia kuin paikanpäällä kaupassa. Netistä kannattaa katsoa valikoimaa, varsinkin lankojen tietoja niin voi valmiiksi miettiä mitä tarvitsee ja kuinka paljon. Kaikkia tuotteita ei netissä ole. Netistä näkee myös kulloisetkin tarjoustuotteet.

Jos menet isomman ryhmän kanssa, ilmoita siitä e-meilillä etukäteen niin osaavat varautua, ehkäpä ylimääräisellä kassahenkilöllä tmsJokatapauksessa varaudu jonottamaan kassalla, älä hermostu.

Kommenttilaatikosta kopioin tähän, että kaikki näkevät tämän tärkeän tiedon. Kiitos MariS!

Tilkkuilijoille tiedoksi:  Karnaluksissa on myös tilkkutyökankaita ja TODELLa edullisesti,n 3-3,50/m Ja laatu on tosi hyvä, amerikkalaisia kankaita!
Ja yrittäjät: ottakaa mukaan Kaupparekisteriote! Se minkä tuo paperi maksaa, tulee nopeasti takaisin ostoksissa. Rekisteriotteella saa nimittäin pienen"alen"

EDIT 10/2011: Abakhan kangaskauppa on muuttanut samaan taloon kuin Karnaluks, eli enää ei ole kangaskaupan keltavihreät kyltit "maamerkkeinä" risteyksessä, syyskuussa 2011 oli tämän näköinen tyhjyys siinä. Tuossa kuvan reunimmaisessa ikkunan kohdalla   viereisessä talossa onn uusi lankakauppa.

 

Abakhan kangaskauppa on Karnaluks-talon alakerrassa, piha-aukion puolella on sisäänkäynti.

Karnaluksin talolla on valkoinen päällyste ja talo onkin nimeltään VALGE MAJA., karttalinkki. Tämä teksi on talon katon rajassa ja näkyykin aika pitkälle keskustasta tultaessa. Tässä kuvassa talo on vielä vanha harmaa.


Karnaluks on rapussa C
 

Opastaulu rapussa

Karnaluksin ovi on lukossa, soita ovikelloa ja kohta summeri pirahtaa ja pääset sisään.

Hengitä syvään ja ota rauhallisesti;)Karnaluksista kävelen keskustaan Tartu mnt-katua suuntamerkkinä keskustan tornitalot, Stockman tulee vastaan kun tätä eteenpäin kävelee.

 

Puolessa välissä matkalla keskustaan on SUURI kangaskauppa Kangadzungel XXL


KS