Olipas taas tässäkin päivässä onneksi muutama tapahtuma.
Aamulla nukuin hieman liian pitkään ja tuli tosi kiire Mini-golf radalle. Peli meni huomattavasti paremmin kuin viime viikolla.

Illansuussa suuntasin Sokoksen kahvilaan  Neulontalistalaisten kuukausitapaamiseen vaikka en itse ko. listalla olekaan. Olin sopinut bisnes-treffit Päivin kanssa ja uskaltauduin paikalle. 11 neulojaa oli läsnä, osan olin jo tavannut aiemmin ja nyt muutama nettituttu tuli nähtyä ihan livenä. Kahvilan herkkuannoksia ja cokista näytimme nauttivan.

Lankahankintoja oli nähtävilla ja hiplattavana. Ihastuin Marjutin Red Dune´en. Sitä on nyt saatava. Myös Louhisaaren kartanon villalanka oli aivan ihastuttavan värinen ja tuntuinen. Muitakin minulle uusia lankoja oli, mutta ei nyt enää muistu muita nimiä mieleen.
Myös ulkolaisia neulelehtiä oli näytillä ja niiden malleja ihasteltiin. Kotimaiset uudet numerot Moda ja Novita olivat esillä. Novitan malleista sekä lankauutuksista ja niiden väreistä keskusteltiin, puolesta ja vastaan, mutta ei siitä tämän enempää.

Oli mukava tavata iloisia ja aktiivisia naisia, se toi mieluisaa vaihtelua tähän suht´ köyhään seuraelämääni. Kiitos kun sain olla mukana.

KS