. . . nimittäin shoppailin!
Viikko on ollut tosi tylsä ja raskas; pari lekurikäyntiä ja masennuksen- hallintaryhmä (sanahirviö), työssä olo loppui melkein alkuunsa, tulevaisuudesta ei tietoakaan jne. jne. Sorry, en rasita enemmillä yksityiskohdilla.


SAALIINI:

15278.jpg


Shoppailun aloitin ihan vain pienellä ja tarpeellisella: Tarjoustalon edullisesta neuletarvikehyllystä
* neuleen merkitsemisnuppineuloja tai mitä noi nyt sitten suomeksi onkaan "Knitters marking pins"
* pieni hakaneulan tapainen, jossa silmukat saavat odottaa tulevaa käyttöä, isompi mulla jo on

Seuraavaksi Anttilasta pari pakettia kynttilöitä kattokruunuuni.

Sitten Stockalta vähän karkkia: LakuMix ja marsipaania ja tummaa suklaataa ja pari pikkupatukkaa ensi nälkään. Olen yrittänyt välttää karkkihyllyjä ja makeanhimoon olen ostanut kuivattuja hedelmiä. Taatelipalat on niin hyviä, että pussi tyhjenee huomaamatta.

Stockalta suklaata poskessa kadun yli Suomalaiseen kirjakauppaan "alen rysäykseen", alehinnoista -40%. Kirjoja en yleensä osta, käytän kirjastoa ja eihän minulla ole edes kirjahyllyä. Neulekirjoja on muutama hankittuna mutta sehän on Ihan Eri Asia. Nyt laitoin ostoskoriin Olli Seppälän kirjan "Enkeli, taivaallinen sanansaattaja".

Sitten silmiin osui Vesivärimaalauksen perusteet. Sehän piti sujauttaa koriin. Olen aina halunnut oppia piirtämään tai sutimaan vesiväreillä. Epäilen kuitenkin, ettei edes tuo kirja auta asiaa mutta täytyy nyt yrittää.
Värejäkin tietysti tarvitaan ja löysinkin ale-pöydän myös näistä tarvikkeista. Houkuttelevan näköinen laatikko: "inspirations, complete water colour pan set". Se koriin, ja vielä lisäksi vesivärilehtiö ja sivellinsatsi, em. laatikossa näkyi olevan vain 1 sivellin ja pieni lehtiö.

No niin, siinähän sitä sitten on taas tavaraa ja uusi harrastuskin kehitteillä.

Onko mieli nyt parempi, olenko iloinen, onnellinen, tyytyväinen ja mitä kaikkia positiivisia tunteita nyt onkaan? Ei, en ole. Hetken huumaa ja pakoa todellisuudesta tavarataivaan "mukamas mukavaan" olotilaan.

KS

EDIT:
Lisätty tämä kuva neulenuppineuloista ja hiussoljista neule-apuna:

15298.jpg