Tähän blogiin tulee nyt pikku tauko!

Lähden saareen. Kaunissaareen. Ei Kotkan Kaunissaareen vaan Sipoonselälle. Helsingin ulkoilusaareen. Minun mielikuvieni "mansikkapaikkaan". Ei siellä kyllä mansikoita kasva, jokunen metsämansikka voi löytyä. Ehkä kauppalaivalta saa näitäkin herkkuja.

Teini-iästä asti olen telttaillut siellä milloin harvemmin milloin vakituisesti. Kun telttailukausi alkoi 15. toukokuuta ja ensimmäinen vuorovene lähti, menin saareen, pystytin leirini jonka purin vasta kauden päättyessä 15. syyskuuta ja kun kausi myöhemmin pidennettiin 15. lokakuuta asti niin loppuun asti olin. Kaikki viikonloput ja koko kesäloma tiiviisti saaressa. Ehkä kerran käytiin loman aikana Porvoossa provianttia hankkimassa.

Telttailussa on ollut pitkä tauko. Purjeveneillessä meni monta kesää ja monta kesää olen ollut vain kaupungissa.
Nyt päätin, että lähdettävä on muutakin kuin vain päiväretkelle.Kamat on pakattu, lankaa pitäisi olla  r i i t t ä v ä s t i  mukana. Mikäs siellä on silokallioilla kutoessa merituulen virvoittaessa. Ja uidessa. Ja illalla keittokatoksella paistella makkaraa, turista tarinoita, nähdä auringonlasku ja miksei nousukin.

Sillä välin voitte vaikka täältä ihailla jakkuja ja viittoja. Tällaisia ei ole täälläpäin näkynytkään.

Pitäisiköhän lähteä suureen maailmaan lokakuussa: Lontoon Knitting and Stitching Show.


Heissulivei, palaan joskus ensi viikolla.

Voikaa hyvin, muistakaa korvata hellehiet juomalla riittävästi vettä :)

KS