On se vaan kumma kun aika ei tahdo riittää vaikka vaan oleskelen. Lupasin kasatun villapaidan teille jo monta päivää sitten mutta edelleen se on ompelematta. Siitä piti purkaa pääntien resorineule. Olin poiminut liian vähän silmukoita ja niinpä se oli hieman kireän oloinen. Nyt on uusi resori neulottu ja ompeluvaihe on taas edessä. Huomenna sitten päivänvalossa.

Tänään tämä päivänvalo menee siihen, että pitkästä aikaa täytyy/saa laittaa itsensä ihmisen näköiseksi! Hiukset laitettava vaikka ne pysyvät hyvänä juuri sen hetken kun astuu ovesta ulos, kynnet on viilattu ja lakka odottaa, hame, sukat ja kengät on katsottu valmiiksi, käsilaukku täytyy hakea tuolta kolmen metrin korkeudelta varastolaatikosta. Syy tähän touhuu on se, että illalla on Kaunissaari-porukan talvitapaaminen Vanhan Kellarissa. Luvassa on ruokaa ja jutustelua. Kiva nähdä ihmiset tavallisissa vaatteissa kesäisten saariasujen sijasta. Kaiketi kuitenkin tunnistamme toisemme, emmehän mitään mörköjä ja resupekkoja saaressakaan ole.

Eilinen päivä humahti käydessä labrakokeissa ja Novitan myymälässä hankkimassa tarveaineet tilaustyöhön. Pirkan ohjeella prinsessapipoja lupasin virkata. No, kun langat oli tuossa houkuttelevasti vieressä niin pitihän sitä aloittaa ja siksikin villapuseron ompelu siirtyi.

Prinsessan%20alku_01.jpg

Tämä on Woolin poistosävy nro 500. Se on kuitenkin mielestäni se ainoa oikea kaunis vaaleanpunainen. Uusi väri nro 528 on jotenkin hailakka possunsävyinen ja nro 535 taas on räikeä neonpinkki. Vahinko, että ns. tavalliset värit saavat aina väistyä muotivirtausten mukana.

Kultainen Kudinpuikko -äänestyksen tulokset, ja äänestäjien kommentteja, on nyt julkaistu kaikissa kategorioissa.
ONNITTELUT
kaikille voittajille.Minunkin blogini sai ääniä ja mieltäni lämmittävillä perusteluilla.

K I I T O S 
kaikille minua äänestäneille.


Toivon, että vastakin viihdytte seurassani.

KS