Haalareiden kaveriksi neuloin perinteisen kietaisujakun. Ohjetta ei ensin meinannut löytyä näin ohuelle langalle mutta kun uskaltaa kysyä niin löytyihän se. Ja sitten alkoi löytymään vanhoista lehdistäkin. Kiitos kaikille apuaan tarjonneilla.

Lanka: Gjestal Baby ull, 100 g

Puikko: 2.5 Addipyörö

Malli: Garter Stich Baby Kimono by Joji Locatelli (Ravelry), tietysti kuitenkin sovellettuna. Esim. reunuksia en neulonut vaan virkkasin kuten solmiamis-nauhatkin ovat virkatut.

 

Hihasauman laitoin hihan päälipuolelle ajatuksena tehdä sauma kivoilla tikeillä, tai koristetikata se jälkikäteen. Ei onnistunut. Siis ruma sauma. En purkanut ja yrittänyt uudestaan; olisi voinut tulla vielä rumempaa jälkeä jo kertaalleen käsitellyistä silmukoista.

 

Solmiamisnauhat, jotka toisella puolella ovat keltaiset ja toisella siniset.

 

Nätit napit, jotka eivät olleetkaan kiinniommellut vielä, mutta päivänvalossa kuvaaminen oli etusijalla nappien ompeluun nähden.

 

Jakussa näyttää olevan monta huonoa silmukkaa. En enää näin tummasta langasta neulo mitään. Tämä lanka ei myöskään pääse suosikkilistalleni. Se jakautuu helposti säikeisiin eli silmät on pidettävä neuleessa.

Haalari ja jakku ovat ihan nätit ja pidettävät mutta eivät niin onnistuneet kuin olisin halunnut. Kyllä te tiedätte, että en ole täydellisyyteen pyrivä mutta hieman parempia nämä olisivat voineet olla.

Seuraavaksi teen myssyn, lapaset ja sukat mutta vaihdan langaksi Lanettin.

 

KS