Blogikirjoittelu blääh on iskeny, sorry.

Veen kanssa oltiin perjantaina Tallinnassa. Sateli mutta ei se meitä eikä menoa haitannut. Karnaluksiin hurautettiin pirssillä. Tilauslistalla oli pitkästä aikaa sukkapuikkoja ja Cloverin Soft Touch virkkuukoukkuja.

Karnaan oli tullut Paljon Uusia lankoja. Manittakoon, että nyt oli myös OnLinen sukkalankoja Supersocke 100 ja 6 fach, sekä kesälankoja, joidenka outoja nimikkeitä en painanut mieleeni. Oli tullut myös Schachenmayerin Violena Coloria, josta on esim. Kauneimmat Käsityöt maalis-huhtikuun numerossa ohje pariinkiin kivaan puseroon. En kuitenkaan ostanut lankaa vaikka noista puseroista olin haaveillut! Hintoja en laittanut muistiin mutta vähän yli 3 euroa/kerä oli Violena.

Kuvassa näkyy myös punkinpoistaja, joita ostin 1.60 euron hintaan kaksi kappaletta apteekista. Tuo on kätevän kokoinen pitää aina mukana, eiköhän se toimi siinä missä muutkin kalliimmat mallit.

 

Wool & Woolenissa käytiin pikaisesti ostamassa Lilan tilaamaa lankaa. Siitä sitten Liann Löngadiin, josta Riinan tilaamaa lankaa ostettiin. Pronksi Löngapoodin Anulle olin jo alkuviikosta laittanut viestin, että uusia vironvillan värejä olisi tarvis aikas paljon. Mutta hän ei ollut saanut niitä, eikä myöskään Sadamarketin villalankakauppiaalla niitä ollut.

Lounasta söimme Liisu Juureksessa. Oli tosi hyvää possupaistia ja hapankaalia, Vee söi lohta, joka sekin oli maittava. Otin annoksista kuvat, mutta eivät ole julkaisukelpoisia.

Päivä oli oikein, oikein mukava ja kiva oli höpistä niitä näitä.. Kiitos Veelle seurasta.

X X X X X

Mikäs se tämä  sitten on?

 

Jep, se on suojapussukka mun uudelle yhteydepitovälineelle! Olen kuulemma siirtynyt nörttikauteen ja tekniikassa huiman askeleen ylöspäin siitä, missä olen ollut.

 

X X X X X 

Tänään oli ikävä eläinlääkärissä käynti: Iitu nukutettiin ikiuneen. Se oli sairastellut jo pidempään ja kun ikääkin oli jo ainakin 13 vuotta niin tämä oli paras ratkaisu. Iitun ja Empun kuvia voi katsoa niiden blogissa.

KS