Nyt on hame ommeltu Ihanasta kankaasta, jonka ostin Espoosta tammikuun alussa. Inspiraatiotahan tuo on odotellut.

Mulla on just sopiva oranssi puserokin sen kanssa käytettäväksi. Ja oranssista Floricasta neulottu nätti villatakkikin löytyy sekä ne sopivan ruskeat vikkelisukat.

 

 

 

Kangasta jäi sen verran, että päätin tehdä laukun. Kaapista löytyi tukevaa terran väristä kangasta, saattaa olla peräti telttakangasta. Vuoriksi ruskeata ja vihreätä puuvillaa ja vetoketjun ratkoin kenkäpussista, joka on tarpeettomana lojunut kaapissa toistakymmentä vuotta. Sangat otin punaisesta huovutetusta laukustani, joka saa nyt rampana hautautua laukkulaatikon pohjalle.

 

Kas tässä The Laukku:

 

 

Ai että mä olen tyytyväinen tähän ompelukseen. Tuli oikein hyvä ja nätti. Useamman kerran kyllä piti ratkojalla saumoja purkaa mutta lopulta laukku valmistui ilman sen kummempia vaikeuksia.

 

 

Pohjapahvi on kiinnitetty paikoilleen ja ulkopuolella on

oranssit napit kiinnityksen vastakappaleina.

 

Sisällä on tietysti tasku, ripustusrenksu avaimelle ja oma tasku bussikortille. Nyt riittää, että vilautan laukun kulman lukulaitteelle.

 

Kenkäpussi, joka ystävällisesti luovutti vetoketjunsa.

Itsenäisyyspäivän jatkoilta oli kuva, jossa jollain julkkiksella oli valkoinen muovipussi kädessään,siis mitä ilmeisimmin sisäkengät olivat siinä.

Silloin oli vähällä, etten lähettänyt tätä kenkäpussia hänelle.

 

KS