Blogit pursuavat Roqueta, Noroa, Mystery Shawlia, Fifiä ym. ym. hienouksia, joista toisaalta olen hieman kade toisaalta en, koska ne eivät ole mun juttuja.

Kuitenkin kun kuvasin neuletta ja avasin koneen tätä päivitystä varten, iski ajatus, että kehtaako tällaista tavallista lankaa ja vaan Novita-lehdestä otettua mallia tänne laittaakkaan? Niitähän melkein kaikki mun työt on. Vaan jokainen taaplaa tyylillään.

Ja onhan lukijamääräkin laskenut kun neuleet ovat jääneet vähemmälle ja tuota Kaunissaarta olen innostunut esittelemään. Sitä kyllä tulee kyllä vieläkin. Lisäsin muuten osaan 3 muutaman synttärikuvan, joiden laatu on huono, johtuen siitä että ne on kuvattu kuvasta kuten muutkin vanhat kuvat.

Tätä kudoin saaressa viikonloppuna ja eilen se valmistui.Lanka: Teddy, ilmoitettu menekki 400 g mutta meni vain 300 g!
Malli: Novita syksy 2005, mutta neuloin pyöröpuikolla (siis saumaton neule), keskikavennukset vierekkäin ilman välisilmukoita. Ainaoikean kohdalla kavennussilmukat neulottu oikein, siis ne ovat ikäänkuin pystyraitaa nurjien silmukoiden välissä.

Ranteenlämmittimet 5.5 puikoilla, 26 silmukalla. Nuorisoliitteessä olevalla ohjeella 32 silmukalla 6:en puikoilla tuli aivan liian suuret.

KS