Juupa juu, kevät tulee ihan kohinalla. Mähän valmistaudun täyttä päätä saarikauteen.

Tämmöset on nyt ommeltuna j

kysynkin lukijoiltani, että mitä nää oikein on?

Tiedoksi, että nämä on tehty paksusta ulkoilukankaasta, mahdollisesti se on jopa jotain telttakangasta (sain jämäpaloja Laatuteltasta viime vuonna). Koko tuolleen pitkänä on 68x28 ja käytössä pituus on puolet, tietysti;)

Niiden päissä on tarranauha, jolla ne saa tukevasti kiinni ns." renkaaksi" kuten alla olevassa kuvassa. Kuvista puuttuu osat, joihinka nämä tulee (osat on saaressa talvehtimassa).Arvaukset kommenttilootaan keskiviikko 9.3. klo 20.00 mennessä. Eikä haittaa vaikka arvaus menis ihan metsään, olet kuitenkin mukana arvonnassa, jossa on 3 palkintoa. Kommentit numeroin saapumisjärjestykessä ja "Random" arpoo niistä 3 voittonumeroa.


Kirja Erika Knigh:t Tyylikästä virkaten

Cloverilta tuiki itarpeellista: 1) Mini Kacha-Kacha -kerroslaskuri

2) Locking Stitch Markers -silmukkamerkkejä

 

Arvauksen kera voi esittää toivomuksen, minkä palkinnoista mieluiten haluaisi, jos onni sattuis suosimaan. Viime kerralla mulla oli samanlainen toivomusmahdollisuus ja silloin se toimi just hyvin. Mahdollisuuksien mukaan toteutan toiveen mutta eihän se just nappipalkinto ole niin tärkeätä, vaan osallistuminen, eiks vaan.

Ja jos viitsit kirjoittaa, niin olis kiva tietää mitä mieltä olet nykyisetä kirjotustyylistäni? Olen nyt pahasti lipsunut entisestä tavastani pyrkiä kirjoittamaan ns. kirjakieltä, viime aikoina on näpsikseltä päässyt lähtemään enemmänkin puhekieltä, slangia onneksi vähemmän.

Ja eikun kommentoimaan siitä, hus hus;)

KristiinaS

 

PS EDIT: Just sain tiedon, että IE:tä käytettäessä blogi näkyy ihan hullusti! Onko tämä yleinenkin ongelma? Tarviiks mun tehdä jotain? Itse käytän Firefoxia ja kaikki on ihan ok jokapaikassa ja kaikkialla.

EDIT 2: Anitta kommentissaan mainitsi ne Norjan sähköpostit, ehkä ne oli syypäät näkymishäiriöön. Poistin sähköpostien kopiot, joten ehkä nyt näkyy hyvin myös IE:llä?

KS