Sabado

Näinhän siinä sitten kävi, että kun aamulla olin kirjoittanut sitä sun tätä säästä niin nyt tuli sitten ihan oikeatakin asiaa. En ollut pariin päivään käynyt postilokerolla ja nyt siellä oli peräti kolme pakettia! Fazer, suomen arvokkain brändi oli hyvin edustettuna sekä Pauligin Juhla Mokka.

KIITOS Susielle, joka oli taas laittanut oikein paketin jota ei noin vain saakaan ulos postista. Pitää siis allekirjoittaa ensin paperinen pakettinoutolappu, sitten virkailija Pepe ottaa valokopion henkilökortistani, huolellisesti molemmat puolet, ja sitten pitää vielä allekirjoittaa elektronisesti.

Ajatelkaas, mä sain osani tätä kehräämön lähetyksestä! Ou jee, Susin oman Sokru lampaan villalankaa. Tästä teen heti sukat, tulee varmasti semmoiset kolean päivän varpaiden hemmottelusukat. Ja namia, Susi muistaa että mä tykkään marmeladista. Ja Sinisestaä. Ja Juhla Mokasta. Lammaskortti Laurilasta.

 

EDIT klo 15:17:  Se on nyt keritty, 132 grammaa ja  yksi "tuotannollinen solmu".

EDIT 2 klo 15:40: Silmukat luotu Hyvän Kahvin kera!

 

KIITOS Outille Fazerin sinisestä ja kauniista kortista!

 

KIITOS Arjalle sorminäppäryyttä vaativasta askartelusta;) Vyyhdin selvittämisessä ehkä menee tovi jos toinenkin mutta sormet pysyvät lämpöisinä! Mainittakoon, että vyyhti ei ole mennyt sekaisin postissa vaan missä lie, mutta Arja arveli minun olevan ainoa, joka sen saa selvitettyä. Nyt otan mielelläni vastaan WOLLMEISE langalle sopivia kauluriohjeita. Mukana tietysti Fazerin sininen ja Juhla Mokka.

EDIT: Tämän kirjoituksen kommenttilootassa Arja kertoo syyn vyyhdin sotkeutumiseen:)

 

Ja tulipa viimeinkin perille uuden vuoden kortti Fidziltä! Bula! tarkoittaa ilmeisesti Hei! tmv. Tuo toi heti aivojen lokeroista laulun kertstin "Bule, bule. . ." mitä nuorena laulettiin, mutta se tarkoitti kyllä ihan muuta kuin hei;) KIITOS koko "Klaanille"! (Finn tosin oli jäänyt allekirjoittajista pois;(  )

 

X X X X

 

Kaikille ystäville, tutuille ja kyläläisille tiedoksi:

Ystävän Päivä - Valentines Day - lähestyy. EN lähetä kortteja mutta olen ostanut Toisenlaisen ystävänpäivän lahjan  : Ammatin jollekin jossakin!

KS