En ole kutonut kuin metro- ja bussimatkoilla. Olen ommellut pussukoita, käsityöpusseja ja neulekasseja. Niistä on kuvia Kuvagalleriassani. Sinne on linkki sivupalkissa. Tänne en enää niitä kuvia laita.

Niin, siis Kutojapupu-muki. Ostin sellaisen ja sain kauniin kassin sille. Tiskin alta otti ja kysyi: laitetaanko tällainen? JOO, sanoin ja totesin, että kun on ollut dorka päivä niin tuo pelastaa paljon. Niin, puput pelastavat, sanoi myyjätär. Vaiko kassatar?

Muinoin, kun tuollaiset erikoiset kassit ilmestyivät katukuvaan, niin KaiKKi muut saivat ostoksensa kauniiseen kassiin. Minä sain tavallisen muovikassin. Pärstäkertoimen mukaanko niitä annettiin?

Niin, Muki. Onhan minulla mukeja ihan riittävästi. Mutta ei tällaista, joka liittyisi harrastukseen. Eikä työkahvimukia. Kun ei ole työtä, ei voi käyttää "Pomo on aivoton" –mukia.

 

Silmäasemalta ja Oralista saa Vihreällä kortilla Bonus. Kalliita paikkoja, paljon Bonusta. Saatoin ostaa mukin. Olenhan sen toissakuussa maksanut toisaalla.


1455288.jpg


Niin, siis kutominen. Onko millään muulla merkitystä kuin kutomisella? Onko silläkään? Kudon neuleliiviä, jota en ehkä käytä. Kudon huivia, jota en tarvitse.

KS