Olen kutonut ja neulonut. Olen yleensä aina puhunut kutomisesta mutta nyt huomaan, että neulominen-sana on alkanut hiipiä puheeseen ja kirjoituksiin. Ilmeisesti blogeissa neulominen on yleisemmin käytössä ja se alkaa tarttua. Kuinka vain, lopputulos on sama: neule.

Vihreä Maxi-jakku on viittä vaille valmis. Kaulusta yritän säveltää.


Photo by LM

Virkattu IHANA kesälaukku erivärisistä Maxin jämistä on valmis ja ollut jo käytössä tämän viikon. Olen ollut huomaavinani ihastelevia katseita sen perään. Kaverit ovat kehuneet sitä. Kuvan laitan heti kun kamera taas sattuu kohdalle.
Laukkua varten piti virkata keltainen puhelinpussi, on siis tätä "sävy-sävyyn" maniaani taas.

TARA sai pikkuveljen keskiviikkona 15.6.! Neulon vielä Viola-puuvillasta perinteisen vauvamyssyn ja maanantaina laitan postipakettiin haalarin, nutun, sukat ja tämän pipon. Pikkulintu oli etukäteen laulanut tulokkaan olevan poika, niin nuo neuleet uskalsin tehdä sinisinä.

Sininen pitsitoppini Butterflysta ei ole nyt edistynyt montaakaan kerrosta, sekosin kuviossa välillä ja hermostuin tekeleeseen.

Pikapikaa kudoin Laurille sukat lämpimäksi kiitokseksi KIP-kuvista. Hän oli tyytyväinen ja otettu tästä "oravannahkakaupasta".

Lankakeriä on jotenkin kulkeutunut tänne viime postauksen jälkeen:
1 kg Cottonella, ruosteenpunainen = pitkähihainen jumpperi
500 g Butterfly, vaalean vihreä = sydänkuvioinen pusero
450 g Ibiza, lohenpunainen = lyhythihainen poolopusero 

Milloin nuo aloitan ja milloin ne valmistuvat on sitten eri asia. Ja ne kaikki muut langat, jotka odottavat! Eikös kohta ala kesäalennusmyynnitkin, eihän ne koske lankoja, eihän??

KS